Designer Konu tarihi: 28 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 28 Mayıs 2014 Salam, mənə Windows 7 Ultimate əməliyyat sistemi yükləmək üçün link verə bilərsiz ? x86 olsun. Amma 4 gb`lıq flaşkarta getsin. Tapa bilmədim. Hamısı x64 x86 bir yerdədi. Test olunmuş olsa əla olar. Təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2014 Buyur burdan X86 seçib yükləyərsən: http://torrent-windows.net/windows/windows_7/24034-windows-7-ultimate-sp1-elguja kviso-edition-v180314-h86-h64-2014-rus.html Hal-hazırda öz kompyuterimdə bu sistemi istifadə edirəm heç bir problemi yoxdu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2014 Çox sağ ol. Bayaqdan axtarıram, əsəbdən partlayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2014 Dəyməz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 aydaaa bu nə zibildie keçmişəm ??? vindovs 7 yükləyirəm, səs gəlmir. Vindovs 7 home yüklədim, işləmədi. Bunu da yüklədim, bunda da eyni problem ( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.tural.quliyev Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 kompyuteri tam format edib sonra işlədirsənsə səs gəlmirsə driver problemidi dirverləri yükləməlisən ki kompyuterin vifi sensor səs usb və.b funksiyaların işləsin driver olmasa işləməyəcək driverleridə yükləmək üçün kompyuterin driver disqi olmalədə oda yoxdusa müxtəlif proqramlardan istifadə edə bilərsən misal biri - Driver Pack Solution Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerAZTURK Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 http://torrent-soft.net/engine/download.php?id=7769 Driver Pack Solution 14.4 06.03.2014 yeniləmələr ilə http://torrent-soft.net/engine/download.php?id=7761 SamDrivers 2014 istədiyini seç yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 Salam, əvvəla çox sağ olun köməyə görə. Bu problem dünəndən var. Hamı deyir driver yüklə, cəmi 3 driver pack proqramları yüklədim, hamısını yenilədim, ama bir şey dəyişmədi. İndi səs kartının kodu var. Onu kopyalayıp, səs kartı axtarış sisteminə yazdım, hamısı xp gəldi. Hal-hazırkı səs deyəsən SoundMAX`dı. İndi driver pack solution yükləyirəm, amma məncə xeyri olmayacaq . Burda çifrovoyun yerinə dinamik olmalıdı məncə. 2014-05-29_095359.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 belke kompyuterin kalonkasi islemir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 yox, kalonkanı telefonuma qoşdum, işlədi. Sizcə də burda bir tərslik yoxdur ? 2014-05-29_095359.png volumemixer.jpg-600x450.jpg 2014-05-29_110537.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 kompyuterin səsi çıxmırsa buna görə 1 neçə dəfə ayrı ayrı sistemlər yazıb formata ehtiyac yoxdur.tam paket driver yüklə driver pack saliton 14 həmişə lazım olur onsuzda tap bütün driverləri onunla.şəkilə baxıram səndə səs driveri yoxdur.bəlkə kalonkaları qabaq hissədən taxıb yoxla.olmasa orda orda 3 yer var şteyker taxılan hər 1 hissəyə taxmaqla yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 indi komputerdə səs driveri yoxdu ? hal-hazırda Driver solution`da driverlər yenilənir. Görək nə olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 ...sən kolonkaları başqa kompyuterdə yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 yoxladim, nausnik qosdum islemedi, DNS komputere apardim, axtardilar hecne tapa bilmediler. Dediler ki, ses karti cezib. Teze ses karti almalisan. Belke xp yazsam isleyer ama istemirem :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2014 eyni problemi 2 mövzuda yazma.mövzu bağlandı. banned-stamp-clipart.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.