Guest mr.tural.quliyev Konu tarihi: 4 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 4 Haziran 2014 Salam mən kompyuyerdə 2 sistem qurmuşdum disk parametirlərinə girib ubuntunu qurduqu diskləri sildim indi restart elədim yazılıb Error unikow filesystem Entering rescue mode Grup rescue Bu nə diməkdi xaiş editəm başa salın Format eləməliyəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerAZTURK Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 Ubuntu-nu sistemdən silsəndə Boot diskində Boot faylları qalıb.Gərək Ubuntu-nu windows-da program kimi quraydın ki, siləndə də sənin üçün asan olaydı.Yəni Uninstall edib siləydin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.tural.quliyev Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 İndi formatlıqdı düzdü? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 bəli formatlıqdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 bu ubuntunu niye yazirsiz bilmek olar?bu qeder problemi var.yungul sistem isdeyirsiz xp isledin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.tural.quliyev Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 Xp sistemini windows uje qebirsanlıqda basdırıb ubuntu səviyyə bir şeydi və reqabet görmürəm 5 saata driver yaz error gedir ay ele ay belə sadə yazdın i fise driverə ehtiyac yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.