Admin_Boy Konu tarihi: 4 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 4 Haziran 2014 Salam əziz userler Mən oz kömpyütürimə Datalife Engine-ni yukledim baza kodlarini yazdım Eroor verdi nədən ola bilər Buyurun buda şəkilləri Baza kodlarını yazandan sora bu gəldi Nədən Ola bilər xaiş edirəm kömək edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 Aleykum SALAM MySQL kodlasdirilmasina toxunmamisan ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 Yəni Nəcə ? Bayaza girdim Orda bazada u875393-nin onunə dle yazdim sora altdakinədə dlə yazdim sorada parolu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 onu demirem sekilde MySQL kodlasdirilmasi var bax onun qarsisindaki xanaya nese yazmamisan ozun ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 yo Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 admin adini ve sifreni yazmisan ve emaili ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2014 He Onlari yazmisam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.