PLaGiaTeRo Konu tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 5 Haziran 2014 Salam dostlar mənim əməliyyat sistemim Windows 8.1 PRO Microsoft Office 2013 Professional Plus yükləmə vaxtı bu problem ortaya gəlir, bunu necə qaldırmaq olar bilən varsa kömək etsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Aleykum SALAM menim fikrimce sen bunu evvelde yuklemisen ve sistemde bezi fayllar qalib bunlar temizlenmiyim sen sistemi CCLeaner ile temizle birde bax gor gelecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLaGiaTeRo Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Yox mən yeni format eləmişəm sistemi həmişəki kimi və işləyirdi əvvəl bu proqramda. Amma deyəsən nə isə idarə etmədə qarışdırmışam icazə əmrləri bağlanıb bəlkə ona görə yüklənmir proqram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Olada bilər sən birdə format at sistemə daha sonra sadə üsulla proqramı yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLaGiaTeRo Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 İstəmirəm birdə format edim nə qədər proqram, oyun yükləmişəm. Bəlkədə sadə bir həlli var gözləyim başa salan olacaq burda ola bilsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Açığı mən belə bir problemlə rastlaşmamışam ama orda olsa idim özüm ətraflı baxıb həll edərdim ama burdan bir şəkillə heçnə başa düşmək olur və mənim kimi rus dilin bilməyən üçün vafşe Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 setupu adminstrator rejimi ile ac Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLaGiaTeRo Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Nə edirəmsə olmur adminstrator rejimi ilə açdım yenədə olmadı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Setup həmin faylı yaza bilmir.Sən kompyuteri safe mode rejimində aç.Sonra yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLaGiaTeRo Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Alınmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 office-nin repack yada portable versiyasin yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 vindovs defender və banadmauzeri söndür.daha sonra yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLaGiaTeRo Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Dosltar bunun kimi bir neçə oyun və proqramlarda açılmırdı artıq yoxladım. Nə etdimsə tapa bilmədim həllini. Çox güman ki, format edəndə ayarları standart seçməmişdim bağlamışdım çox funksiyanı ona görə belə oldu. Yenidən format elədim standart seçdim və düzəldi işləyir bütün proqram və oyunlar. Bu ayarları dəqiq bilmək lazımdı özəl seçim üçün əks halda bilmirsizsə mənim kimi probleməriniz yarana bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 problem həll olundu.mövzu bağlandı. HT3ZZpX.png banned-stamp-clipart.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.