TΛNNΞЯ Konu tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 5 Haziran 2014 hi.gif Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Tanner səni də saytda xoş gördük.Bu fikirlə razıyam.Ancaq mövzunu bağlayandan sonra yenədə cavab yazmaq olur.Bu problemi həll etmək olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Ülvi təşəkkür edirəm bəli olar ama gərəkki biraz vaxt alır çünki gərək mən forumun admin panelindən oqədər forumların hamısına istifadəçilərə bağlanmış mövzulara cavab yazmağı qadağan edim yəni tək tək edilir hər bir forum və ya alt forum bir dəfəyə olsa indi düzəldərəm ama yaxında bunuda həll edəcəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Başa düşdüm qardaş.Elə bildim saytada problem var ona görə soruşdum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Azər xoş gəlmisən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Xoş gördük Ramin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Azər salam qardaş.xoş gördük.bacardığım qədər nizam intizamı qorumağa çalışıram.amma bəzi userlər var nə olursa olsun cavab yazım deyib ağzına gələn cavabı yazırlar.fakt ki bu mövzu həllini tapıb amma yenə görürsənki yazıb məsələn 1 istifadəçi proqram istəyir linki vermişəm həmin proqramın altda yenə cavab yazıblar ki yenə link yerləşdiriblər ki buyur repack versiyası nə bilime nə isə.həlli tapılan mövzuları bağlayacam.hamınıza uğurlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Xoş gəlmisən, Sən və Kamran nə vaxtandır yoxsunuz açığı mənim fikrimcə sayt əvvəlkindən qat qat zəifləyib indi , ya da maraq azalıb . Bundan sonra yaxşı olar inşallah ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Şahin, Xoş gördük qardaş necəsən ? bəli həllin tapmış mövzuları bağlayın əgər görsəzki açıblar başqa nəsə yazıblar yazılan şərhi sil və həmin istifadəçinin adını mənə yolla Ceyhun, Xoş gördük necəsiz ? ümid edirəm hamınız yaxşısız baxaqda görək bu dəfə nə edirik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 ELIT-KILLER məni nəzərdə tutursan brat? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Ülvi, sənlik nəsə yoxdur sən sayt heyyətisən o istifadəçilərdən danışır narahatçılığa heç bir əsas yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Ülvi xeyr brat.sənə aid deyil sən mənə çox kömək edirəsn forum bölməsində forum admini olaraq hal hazırda təkcə mənəm saytda mövzulara baxan və köməklik edən sənsən mənə.çoxsağol buna görə. Azər oldu qardaş baş üstə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Elit-Killer başa düşdüm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 Xoş gəlmisiz. Bəli tələbkarlıq və nəzarət daima olmalıdır. Çünki biz "Qılınc müsəlmanı"-yıq. Onu da qeyd edim ki, mən də biraz qeydiyyat ilə saytda olmadım, səbəb: dərslər. indi biraz azalıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 Azər Xoş gəlmisən qardaş Sənin yerin hər zaman bu saytda görünür və hiss edilir. Qaldiki mövzulara həlli tapilanlar bağlansa daha yaxşı olar. Bir məsələnidə qeyd eləyim mən forum bölməsindən istifadə edən istifadəçilərimizə çalişin mövzu açarkən məhşur sözlərdən (çox istifadə edilən sözlərdən) istifadə edin ki həmin mövzulari axtarış zamanı tez tapmaq mümkün olsun. Əlavə sözləri mövzu açılışındada qeyd eləyə bilərsiz. Hər bir istifadəçidən 1-ci xahiş edirəm 2-ci tələb edirəm çalişın hər hansısa mövzuya rəy yazandan tam olaraq cavab yazin. Elə istifadəçilər varki saytimizdan bir mövzudan hansisa bir istifadəçiyə kömək məqsədi ilə yazir ancaq baxirsanki yazdigi çavablarin çöxunun heç mövzuya dəxlisi yoxdur. Ona görədə əgər problemin həllini bilirsinizsə tam olaraq cavab yazin. Bilmirsinizsə artiq sozlər suallar yazib doldurmaga ehtiyac yoxdur.... ugurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.