ekspert Konu tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 5 Haziran 2014 salam.mövzunu harada açmalı olduğumu bilmədim bura açdim.1 papka var on silmek istiyende bu gelir.ne edə bilərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Mən belə olanda konpu yandırıb söndürürəm.Açılanda təzədən silməyə cəhd edirəm və silinir.. Kimdə şəkil açmırsa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekspert Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 bu hardasa ilin evvelinnen kompdadi hele silinmey fikri yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Bu mövzuya bir göz at Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Unlocker ilə sil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Deyəsən qaqaş hələ yeni il abu havasındadı ekrandakı şəkil dəyişməyib hə qqovluğa gelincə virus var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2014 Qovluq silib artıq f5 bas Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samir Hesen-zade Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Sayta bu haqqda daha ətraflı məlumatlar olan xəbər əlavə etdim. Təstiqlənəndən sonra oxuyub, fadalana bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekspert Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 nece yeni unlockernen? proqramdisa link verin zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 revo unistaller pro proqramı ilə sil.buyur bu da yükləmə linki. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekspert Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 o proqramla isleye bilmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samir Hesen-zade Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Unlocker buradan yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekspert Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 link islemir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 ekspert team proqramı varsa kodu şəxsi ismarıcla göndər mənə köməklik edim. unlokeri burdan yüklə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 yeni link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekspert Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 team yoxdu unlockeri de azntivirus silir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 antivirusu söndür sonra unlokeri yüklə aç sil daha sonra unlokeri antivirus tutsa da eybi yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekspert Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 xeyri yoxdu ele yerinde sayir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 ola bilməz silinməsin.ola bilər sən silə bilmirsən.burdan team proqramını yüklə id və arolu göndər mənə köməklik edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekspert Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 he duzeldi axir ki sildim haminiza tewekkur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 mövzu bağlandı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.