jefri_519 Konu tarihi: 8 Temmuz 2011 Paylaş Konu tarihi: 8 Temmuz 2011 Məndə taskbar-da səsin xodunu dəyişən ikon yoxa çıxıb. Customize elədim gördüm ümumiyyətlə təyin olunmuyub (açıq rəngdədi). Nədən ola bilər ? Ona da deyim ki, onnan əvvəl ilişdi, noutbuk povver düyməsini basıb saxlayanda sönür (tokdan çıxarmış kimi). Mən də elə elədim, yandırdım gördüm ikon yoxdu ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 komputerin sesi cixir bes? Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 ses drivesini yeniden yukle. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 sürücü off düşüb geri roll və ya yeniləmə və ya yukleme Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 Nəyə görəsə söndürüb yandırandan sonra özünə gəldi. Ama indi Action Center-in ikonu hərdən yoxa çıxır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adil0077 Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Temmuz 2011 ikon itende ses chixir?YoxsA? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.