Guest mr.tural.quliyev Konu tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 6 Haziran 2014 Salam dostlar mən peşekar səviyyədə dizayn proqramlarını örgənmək niyətindəyəm AutoCad və 3D Max proqramlarını ən əsas bilmək istərdim ki Bakıda ən kefiyyətli ən üstün ən yaxşı kurs hansıdı ki bu proqramları peşekar səviyyədə örgətsin? xaiş edirəm bu haqda məlumatı olanlar yazsın mən çox kurs tanıyıram ama ən yaxşısını və keyfiyyətlisini axtarmaq niyətindəyəm əgər reklam hesab edilirsə xaiş edirəm mənə mesaj vasitəsilə bildirin öncədən təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 en yaxshi kurs internet ve adam ozudu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Elbeylə razıyam netdən istədiyin proqramın dərsliyin tapa bilərsən və oturub öyrənə bilərsən ama belə dərsləri özündə öyrənmək üçün ən ideal vaxt qış aylarıdır nəsə öyrənmək üçün ideal vaxtdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2014 Azer sozuynen tam raziyam Ozun ve qiw aylari uyugndur neyse orgenmek ucun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.