Guest mr.tural.quliyev Konu tarihi: 7 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 7 Haziran 2014 Salam mənə AutoCad 2013 versiyası lazımdı ingilis ve rus dili birlikdə crack vəya repack versiyası hansı məsləhətdisə repackda deyəsən dəyişikliklər etmək olur inanmaq olmur bəkə nəsə dəyişərlər məncə crack olsa yaxşı olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2014 buyur saytda var.baxandan sonra de mövzu silinəcək.əvvəl axtarış elə tapmasan mövzu aç. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.tural.quliyev Mesaj tarihi: 7 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2014 qaqaş axtardım tapdım link silinmişdi indi nə edim? bu problemler uje bezdirir məni nə qədər olar e mənə iminni 2013 lazımdı onunda linki silinib 32-bit AutoCAD Plant 3D məndə 64 bitdi həmdə AutoCad Plant 3D nədi bu başqa şeydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2014 buyur bu həm 32 bit həmdə 64 bitlikdir. həmdə 2013 sən istədiyin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.