A_Z_E_R Konu tarihi: 9 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 9 Haziran 2014 Salam.mәn bu yaxınnarda hard diski dәyişdirtmişәn.nootebookdu mәndә.hdd ni dәyişmәmişdәn qabaq blutuz işdiyirdi anacaq dәyişәnnәn soram yox.yәniki fn f3 knopkasını basanda ekranda bir pәncәrә açılırdı vә orda gәlirdiki blutuz vә wifi on off ama indi edirәm pәncәrә gәlmir vә birbaşa wifi açılır. nәdәn olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 kompyuterin markası nədir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 emachines e732g Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 bunu yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 Çox saol әzyәt çәkdin ama onnox deil.sәn demә blutuz şnuru çıxıb açdım kompun arxasın gördüm balaca bir sey var ora gedәn şunur çıxıb onu taxdım vә düzәldi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 problem hell oldu movzunu baglayiram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.