A_Z_E_R Konu tarihi: 9 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 9 Haziran 2014 Salam.mәn mәn lazımlı faylları atmışdım diskә.ama indi diski açmır komp.halbuki axrıncı dәfә taxdım rahat açdı sonra isә çıxardım vә taki indi taxana qәdәr. necә edimki onun içindәkilәri xilas eliyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 başqa kompyuterdə yoxla gör açılır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 başqa bir kompda yoxlamışam açılmıyıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 deməli diskdə problem var.zədələnib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 qaytarmax olar praqramnan zadanan ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 Xeyr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 Dәyәrli vaxtıvı ayırdığın üçün tәşәkkür eliyirәm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2014 deymez buyur.movzunu baglayiram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.