Designer Konu tarihi: 11 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 11 Haziran 2014 Salam, mən The Walking Dead season 2 oynuna Türkçə yama yükləmək istədim ama olmadı. Kömək etsəz çox sevinərəm. Deməli, buradan oyunu yüklədim. Oyunu ingiliscə etdim. Sonra buradan 1-ci epizodun tükçə yamasın yüklədim. Oyuna girmədən 2-ci epizoduda yüklədim. Oyuna daxil oldum, heçnə olmadı. İngiliscə oldu yenə. Ama Türkçə yama problemsiz yükləndi. Sonra həmin yamanı desktop`a yüklədim. Ordan kopyalayıb, oyunun fayllarına atdım. Yenə olmadı. Sonra oyunçeviridən 1.bölümün yamasın yüklədim, yenə olmadı . Hardasa səhv etmişəm ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 11 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2014 Oyun özü İngilsi dilində idi? Yoxsa özün çevirmisən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 11 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2014 Yox, setupda seçim var idi, ingilis dili seçmişdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2014 oyunun 1 ci epizodunu yükləyəndən sonra 1 ci epizod üçün türkcə yama yüklə.oyna bağla 1 ci hissəni sonra 2-ni yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Designer Mesaj tarihi: 11 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2014 3ü də bir yerdə olan yama yoxdu ? Season 1`də var idi. Əgər yoxdusa, oyunun təkcə 1-ci bölümün linkin ver bir zəhmət. Torrent. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2014 tək oyunun 1ci hissəsini tapa bilmədim bütün epizodları bir yerdə olan var. bu videoya bax gör Walking dead yama kurulumu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.