Ramin_MUSAYEV Konu tarihi: 12 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 12 Haziran 2014 Salam dostlar mən kopdan fləşkarta mahnı yükləyib sonra aparıb taxıram Kia Sportage adlı maşına amma ekranda heçnə gəlmir.Bu nədən ola bilər? Hər hansısa bir proqram lazıdı yoxsa başqa? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 ümumiyyətlə fleşkartı göstərir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 Ülvi Xeyr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 Bəlkə playerdə problem var? sən 1 dənə mp4 formatında video at bax gör açır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 Yox.Servisdə göstərilməyib problem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 fleşkartı fat 32 formatında format elə daha sonra mahnı at yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 Şahin indi elədim Fat32 olaraq foramt yoxlayıb nəticəni deyəcəm..Deyirəm belə maşınlar üçün xüsusi fləşkart lazımdı bəlkə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 xeyr xüsusi olmur sadəcə formatı düzgün eləmək lazımdır və mahnı mp3 formatında olsun. 2 mahnı at yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 Şahin qardaş düz qeyd elədi fleşkartdan format atanda sistemi dəyişib ntfs olur sonra fat32 elemelisən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2014 Farmatıda elədim Mp3 olaraqda mahnı yazdım yoxlayıb cavab yazacam. 2014-06-12_202335.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 Maşına taxdım yazıldıki No Device Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 başqa fleşkart yoxla.adi mikro fleşkart tax perexadnikə heç 1 format zad eləmə helə olduğu kimi tax 2 mahnı at içinə yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.