TesLA Konu tarihi: 14 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 14 Haziran 2014 Salam, Photoshop 14CC istifade edirem (1,37 Gb olan, repack deyil) olanı yükləmişəm Əvvəllər bu menyuda 3D bölməsi də var idi , amma indi baxdım ki yoxdur. Ya nizamlamalarla bağlıdır ya da proqramla. Silib yenidən yazmışam yenə eyni cür olur , amma xatırlayıram ki əvvəl belə deyildi 3D text yazırdım işləyirdi. Bilən varsa kömək etsin. Əvvəldədən təşəkkürlər. Qeyd: Sistem 64 bitlik windows 8.1-dir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 bu photoshopun ozundendi yoxsa bilmirəm nəyinnəndi bəlkədə özümüz edirik. Məndədə fonttların qabağında yazı stilləri görsənirdi indi görsənmir bidə bilmirəm nə vaxta düzələ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 Red Demon eledim yenə heçnə dəyişmədi Tapdım - bu video kömək oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 Mövzu olmuşkən yeni mövzu açmaq istəmədim..Məndə hər hansı yazını 3D yə çevirmək istəyəndə həmin 3D yazısınız üstünə vuram.Amma ordakı heç bir bölməyə girmək mümkün olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 Ramin bu videoya bax gör. çoxdan çəkmişdim bunu )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 Bax orda yazını yazandan sonra 3D yazılan yere vurdun ha.Bax məndə həmin yer ağdı..Basıram olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2014 sag yuxari kuncde 3D secilidir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Bax Belədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Bir də belə yoxla gör. Yazı seçili ikən sağ yuxarı küncdə 3D yazısına bas (şəkildə işarələmişəm qırmızı ilə) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.