Jump to content
Forum Windows-az.com

SafeİP Problem

Kənka™

Recommended Posts

Salam. Mən bir dəfə ip dəyişmək üçün program yükləmişdim SafeİP. İndi point blank oyunu var ona girərkən safeip programına qadağa qoyulub. Mən idareetmə panelinden safeip sildim. Sonra System32/SafeİPs.dll səhfi verdi. Yəni onada qadağa qoyulub. İndi onu silmək istəyirəm alınmır. Sonra attım raboçi stola google chromeden çıxmışdımki oyuna girə bilim. Google chrome təzdən girdimki uninstaller programı yükləyim safeips.dll silim. Sonra gördümki internetim kesilib yəni girmir heç bir yerə. Safeips.dllnı təzdən attım system32ə düzəldi. İndi mən bünü necə düzəldimki safeips.dll siləndə internetimdən çıxmasın??? Nədən ola bilər?

Proqramlar telegramda

Hamınız çox sağolun narahat ettiyim üçünde bağışlıyın... Bir türk vardı ona yazdım çünkü o yükləmişdi transformice oyununda ban olduğum üçün :D oda dediki safeip uninstall programıyla sil məndə onla sildim sonra nə oyunda səhf verdi nədə bir şey düzəldi. Haminiza yenə təşəkkür eliyrəm

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...