Faiq Əhədov Konu tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 15 Haziran 2014 Salamlar.. Məndə bir flash card var 32 gb əvvəllər normal yaxşı işləyirdi həm tv-dən həmdə comp-dan baxa bilirdim amma indi tv-də nəsə açmır həmin flash card... kartı formatda etdim yenə bir xeyri olmadı... amma kartda baxıram sistem fayllar və bir neçə belə boz papkalar yaranır comp-da... bu nədən ola bilər? necə düəltmək olar bunu? tv-yə qoşduqda belə olur... flash card 2 menyuda gəlir əvvəl belə deyildi... 20140615_114552.jpg 20140615_114615.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Cardın "Xüsusiyyətləri"ndə dəyişiklik olmayıb ki?.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 nə mənada? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Bəlkə nəyisə dəyişmiş olarsan!.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 nəyi dəyişmək olarki orda içindəki fayllar silinmədən... bu kart məndə deyildi bir dostumdaydı ondan alandan sonra belə olub... mən birinci elə bildimki virusdu ama formatda elədim kartı bir fərq olmadı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 oz ozune yaranaq qovlugun adi nedi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 normalda görsənmir ancaq gizli faylları açdıqda görsənir... şəkildə göstərmişəm... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 fleskarti fat32 format edib yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 elemisem onuda duzelmiyib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Faiq o sən şəkildə göstərdiyin papkalar system və reycler onlar olmalıdır fleşkartda ona görə narahat olma.fleşkartı format edəndə hər hansı formatda po umolçaniya elə format ver. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Sahin elemisemee xeyri yoxdu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Faiq Əhədov, - bu kart məndə deyildi bir dostumdaydı ondan alandan sonra belə olub... yazırsınız!.. Demək nəyisə dəyişib... "Xüsusiyyət"də şəkildəki kimi dəyişikləri də yoxlayın... 2014-6-15_18-58-30.554.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 başqa fleşkart yoxlamısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2014 azeyneddin müəllim bu göstərdiyiniz şəkli mən hardan tapım nastroyka edim? Şahin başqasını yoxlamışam ancaq bunda belə edir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2014 Faiq fleşkartın svoystvsına gir görəcəksən. azeyneddin fleşkartın svoystvasına girib o şəkildə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2014 Şahin baxın girdim svoystvaya indi nə edim... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2014 orda obarudovaniye var gir ora görəcəksən.ya da teamın kodunu göndər eləyə biləməsən köməklik edim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2014 Onda gözlə Şahin kartın içindəki faylları atım kompyüterə ehtiyyat üçün sonra silinər deyə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 16 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2014 ÜĞURLAR OLSUN!.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2014 hər ehtimala qarşı at amma format eləmirik sadəcə nastroykaları dəyişəcəyik. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.