eltun1998 Konu tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 15 Haziran 2014 Salam mən torentlə call of duty 1 oyunnu yazdım indi ustanovka etmək istəyirəm ancaq belə bir oşibka verir.. .PNG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 panel upravleniyadan unicod dilini rusca secmisen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Aleykum SALAM oyunu burdan yukle hazırdı uje at istədiyin yerə gir papkaya oyna Linki sildim ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltun1998 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Bunu yükləsəm oyun hazır ustanovka olunacaq,,??? Bəs unicod nedi?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Qaqas beli hazirdir ustanovkaya ehtiyac yoxdur Ulvi sen deyesen onu basa dusmedin o suallari demir oyun qurulanda osibka verir onu deyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Azər başa düşdüm sadəcə setupda nə oşibka verir onu bilmək istəyirəm sual işarəsidi axı oxumaq olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltun1998 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Videodakı kimi elədim ustanovka başladı ancaq indidə belə bir problem gəldi.. .PNG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Qaqas hazirin vermisdimde neye gore onu yuklemeye cehd edirsenki menim verdiyim hazir ustanovka edilib acib papkani atacaydin stola oynuyacaqdin Qeyd: Linki sildim ! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 setup zedelenib yuklenmeyecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 antivirusu vindovs defenderi söndür daha sonra yenidən ustanovka eləməyi cəht elə olmasa.yenidən yüklə setup faylı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltun1998 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Azər qaqaş hislənmə sadəcə prop elədimdə narajat olma sen veren linki yükləmişəm sadece ele bele baxırdım daaa... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Hirselnmirem sadece komeklik edende bezi istifadeciler ele hey dediklerin deyirler onun setupu zedelidi buna gorede alternatif yollar gosterendede istifadeci ele oz dediyin deyir neyse eger istemirsense googlede axtar ISO formatinda olani yukle daha sonra daemon toolsla ac install et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltun1998 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Qaqaş sən verən linkdən yukleyirem bayaqdan torrentə yüləmişəmdə..sadəcə təzədən yükləmək istəmirdim yenə də sağol.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2014 movzu hellini tapdi.baglayiram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.