Kənka™ Konu tarihi: 16 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 16 Haziran 2014 Salam. Mənim bu avastım gijdiyir. avastı açan kimi hər bir programda virus tapip silir. 1 həftə bunan qabag silmişdi çox programı... Sonra bagladım bir dəfəlik.. İndidə internəttən bir şey yükləyirdim deyə açdım sonra .rar da virus tapdı vvinrar.exeyi sildi indi heç bir .rar açmır bəyaxdan başım xarab olubb...... antivirus cehennem bu .rarı necə düzəldim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 16 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2014 Şəklini qoyun daha aydın olsun. Proqramları virus kimi görməyinin səbəbi onların crack olmasıdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2014 antivirusu sondur sonra karantinnen rar.exe faylini qaytar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 17 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2014 Avasti uje bagladım.. Karantinanıda boşalmışamee. internetdən rar.exe yükləsəm düzələR? Uje duzelttim movzunu baglaya bilersiz.. internetden winrar exe yukledim diesen 40 gun sonra baglancaaq ondada basqa sey elierem gorum sizde cox saolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2014 Dəyməz mövzunu bağlayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.