HaCKeR-BoY Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2011 qaqas bagisla amma sef basa dusdum 15 simvol basa dusmusdum zehmet olmasa bu cur yaza bi.ersen Yu-Gi-Oh! JTP FE Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaCKeR-BoY Mesaj tarihi: 10 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2011 ve birde axirinci dueltdiyinde ikon yoxa cixib eyer ikonunda deyise bilis'ns'n bu ikonu qoya bilersen - http://endir.net/duxovvackj30/1.ico.htm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaCKeR-BoY Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 qaqaş zehmet olmasa biraz tez ede bilersen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2011 HaCKeR-BoY salam. vaxtım olsa edərəm. proqramın adı Translhextion. Yüklə özüdə dəyişə bilərsən. Birdə Restorator. Şəkili dəyişmək üçün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaCKeR-BoY Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2011 saol qaqas pro ile ozw duweltdim sene minnetdaram =) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaCKeR-BoY Mesaj tarihi: 14 Eylül 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2011 bes exe-ni versem ikonu deyise bilersiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.