ekspert Konu tarihi: 18 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 18 Haziran 2014 Salam androiddə sd kartın şifrəsini qırmaq üçün proqram var? Çətin işdir izah eliyin zəhmət olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 mövzunun adını dəyişdirdim gələn dəfə diqqətli ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Həmin kartların şifrəsini komputerdə sındırmaq demək olar ki mümkün deyil. Mən hardasa 2-3 ay oynadım yükləmədiyim ptoqram qalmadı, sındıra bilmədim. İnanmıram ki, android-də alınsın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekspert Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Bəs Nokia da eləməy olar? Eləcə eliyirdi kart 128mb Microsoft kartdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Məndə "nokia asha 200"-dür alınmadı. Nə USB kabeli ilə nə kart rayder ilə. Almadığım cihaz qalmadı,axırda getdim 1 gb kart aldım.Hələ bəzi pullu proqramları demirəm. Nə qədər konturum hədər oldu. Forumda bu barədə dəfələrlə mövzu açılıb lakin birmənalı cavab alınmayıb. Androidi yoxlamamışam yoxlayıb axşama cavab yazaram. "Play Store" -dəki proqramlara baxım bəlkə nəsə çıxdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekspert Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Qaqaş play stored ki proqramları yoxlama cunki kartin ustune nokia yazilib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Mən indi baxdım bu işi görən proqramların 0.99-200 dollar arası qiymətləri var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekspert Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Əziyyət cək din sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Dəyməz. Mən də nəsə öyrəndim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 mövzu hell olduğuna göre bağlayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.