Ramin_MUSAYEV Konu tarihi: 18 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 18 Haziran 2014 Rockstar bu gün GTA 5 üçün “I’m not a Hipster” adlı yeniləməsini təqdim etdi. Yeniləməyə əsasən: * southernsanandreassuperautos.com saytına 6 yep-yeni maşın əlavə olundu: 1.Benefactor Glendale 2.BenePanto 3.Declasse Rhapsody 4.Lampadati Pigalle 5.Vapid Blade 6.Vulcar Warrener * 100-cü leveldən yuxarıların ala biləcəyi və premium maşın sayılan Benefactor Dubsta 6×6 warstock-cache saytına əlavə olundu. * Ammu-Nation-a 2 yeni antik silah əlavə olundu. Bunlar cəngavər xəncərini xatırladan Antique Cavalry Dagger və antik odlu silaha bənzəyən Vintage Pistol-dur. Bundan əlavə * southernsanandreassuperautos.com saytına artıq GTA5-də mövcud olan 10 maşın * maşınlar üçün 2 növ qızıl çaları * zil qara pəncərə * qəhvəyi və çəhrayı şin tüstüsü * 4 yeni jazz tipli maşın siqnalı * 170-dən çox geyim hissələri * 4 yeni saç düzümü * 10 yeni saqqal tərzi * 8 yeni heyvan maskası * 49 ədəd tattoo * bir neçə yeni animasiya və hərəkət GTA5 oyunçularına təqdim edildi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Paylaşdığını üçün sağolun. Mən baxdım rəsmi saytına bizim region üçün hələ satışa buraxılmayıb. Bu yeniləmə orginal olmayanlara da aid olacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Dəyməz..Buyur...Yəqinki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Paylaşdığın üçün sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Ülvi dəyməz buyur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2014 Ramin paylaşdığın üçün təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer87 Mesaj tarihi: 19 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2014 GTA 5 ucun gelib men dunen etdim amma elede cox oynamadim gta 5 ingiltereden getirilmisdi menimcin hediyye dunen uptade istedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 19 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2014 PC cixdi uje ???? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2014 xeyr pc versiyasi cixmayib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 19 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2014 Hə Pc versiyası çıxmayıb helə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 19 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2014 saolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2014 dəyməz buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2014 Şahin linki sehv yere qoymusan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 20 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2014 Salam tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 PC versia 31.12.2014 tarixində çıxacaq həm PC,Xbox One,PS4 qabaqcadan sifariş vermək olar ama sistem tələbləri göstərilməyib Amazon Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Məlumat üçün sağolun. Amma ona 60 dollar verməzdim. Yaşasın crack. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.