Alican012 Konu tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 21 Haziran 2014 Salam.Mene Youtubedem 1 Videoma Pes2014 Money Hack Buna telif hakki gelib.Duzgun Deyiremse Telif Hakki Youtubeden videoma mahni qoymusam Deyesen Ona Gore Gelib.Indi Ne Edim.Videomunda 1753 Izlemesi Var .png Alıntı HD Wallpapers Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Başa düşdüyümə görə siz hər hansı videonu yükləyəndə onun hüquqi sahibi olursunuz. Məsələn mən sabah həmin videonu sizdən xəbərsiz paylaşsam və s siz məni şikayət edib məhkəməyə verə bilərsiniz. Mən özüm bir neçə dəfə video yükləmişəm belə bildiriş gəlməyib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 mahniya gore ele edir.videonu sil.yoxsa kanalin baglana biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Aleykum SALAM videonu kanalından sil həm hanalın bağlana bilər həmdə cərimə gələ bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 videon silinib onsuzda heç nə edə bilməzsən nə olsun ki 1700 izlənib (mənim 600000lik videom getmişdi ) əgər iki dəfə də telif alsan (ihtar) kanalın bağlanacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 1 videoya görə kanalıvı bağlatdırma sil getsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alican012 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Cox Sagolun Fikirlerivize Gore Sildim Videonu. Alıntı HD Wallpapers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 dəyməz.problem həll oldu mövzunu bağlayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.