ACCOUNTANT Konu tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 21 Haziran 2014 Salam sabahınız xeyirli olsun. Mənə "Medal of Honor Allied Assault" oyunu lazımdır. Amma təkcə o versiyası yəni antalogiya yox. Çünki internetə datakartla girirəm. Qeyd: türk və ingilis saytlarını yoxlamışam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Aleykum SALAM buyur yoxlayarsan rutor.orgMOHAA.iso.torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Sağolun. Nəticəni yazacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Dəyməz nəticəni yazarsan daha sonra mövzunu bağlayarıq hələki mövzu açıqdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Mövzunu bağlamadığınız üçün minnətdaram. Belə problem çıxdı: Yükləmə əsnasında: medal.jpg medal2.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 problemi tam olaraqnlamadim ama buyur yenisi icinde herv seyi var ZamundaTorrent.Commedalofhonor.torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Bir daha sağolun. Komputerin parametrləri: 2.5 gh i5 \\ 6gb ram\\ radeon 2gb 32 bit \\ intel 2gb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 elcan.sabiddinli oyun köhnə oyundur çox gümanki sistemə uyğun gəlmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Nəsə alınmadı. Ola bilər amma mən bir neçə versiyasını oynamışam. Bir saytdan yüklədim o da kod istədi. Nəysə alınmır məcbur deyil ki, sadəcə keçmiş silahlar olan oyun istədim oynayam. Yenə də sağolun əziyyət verdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 dəyməz.əgər virtual sistem varsa onda yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Yox yoxdur. Heç istifadə etməmişəm. Nəsə komputerdən şübhələnirəm, duran yerdə donur, fanı tez-tez fırlanır adi oyunlarda. Format və təmizlməyin vaxtı gəlib çatıbdır. Sadəcə imtahanların qurtarmağını gözləyirəm. Antitroya ilə tarayıram baxım nə olacaq. Nə gəldi yüklənilib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 əgər mövzu həll oldusa bağlayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 İxtiyar sahibi sizsiniz. Necə məsləhət görürsünüz.Buyurun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2014 bağladım mövzunu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.