g.elnur Konu tarihi: 23 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 23 Haziran 2014 Salam. Htc desire 816 duos-du? "Optional Dual SIM (Nano-SIM)" bele yazılıb, dual sim yazılmağı məni çaş baş saldı))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 Nə barədə çaş-baş saldı? Zəhmət olmazsa biraz aydın yazın fikirlərinizi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.elnur Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 htc-nin oz saytinda kommentleri oxudum, iki simkartli olmadigi yazilib, bashqa saytlarda da baxdim iki sim kartli oldugu yazilmiyib, ama bir saytda yazilib ki dual sim, bele yazilmagi meni cash bash saldi. yeni bu model duos-du ya yox?) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 Bu video incələmə: İKi simkartlısını Hindistan istehsal edir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.elnur Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 yeni ki bu modelin iki sim kartlisi var? birde ki iki simkartlisini hindista istehsal edirsen, bes bir simkartlisini hara istehsal edir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 Duos olan ya Çin olacaq ya da Hindistan.(Çinə baxanda Hindistan daha yaxşıdır) Tək simkart olanı isə Tayvan istehsal edir. Bu özəllikləri: http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-desire-816/#/ Bu da ikikartlı: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.elnur Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 anladim. cox sag olun. birdeki ikisimkartlisi meslehetdi ya birsimkartlisi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 Dəyməz. Əlbəttə birkartlı yaxşıdır çünki orginal öz ölkəsi istehsal edir. Həm də şüalanma az olacaq. Bu işin tibbi tərəfi. Digər tərəfdən isə əgər çox istəyirsiniz almağa amma pulunuz azdırsa Hindistan istehsalı olanı da almaq olar. Çin malından ki yaxşıdır. Mən smartfon işlətməmişəm amma Tayvan olsa satanda da bir müsbət cəhəti bu olacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.elnur Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 anladim, melumat ucun cox sag olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 mövzu həll oldu bağlayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.