VahidoV Konu tarihi: 23 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 23 Haziran 2014 Xomeyni ağa elektron risalesi lazimdir ve yaxutda Caferi mezhebine uygun olan elektron risale lazimdir.Sistani aga olmasin .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2014 bu nədir ümumiyyətlə bir az ətraflı yaz zəhmət olmasa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Elit-killer , Risalede Sie teriqetinin weriet qaydalari. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 VahidoV anladım qardaş amma tapa bilmədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 qardaş sən bunun üçün bluestacks proqramını yükləməlisən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 burdan yükləyə bilərsən bluestack Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 dell-inspiron,Telefon varda onu neynirem.Sen ne deyirsen onun ona aidiyyati var telefonda maqazinde baxmisam yoxdur.Bu dini elektron vesaitdir.Whatsapp yad deyil.Meselem bele bir sey Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 VahidoV burda hansısa istifadəçi açmışdı belə 1 mövzu yəni o dini kitabları necə yaddaşda saxlamaq olar belə 1 şey idi yəni bluestacksın içinə yükləmişdi istəyirdiki onları kompda soxranit eləsin format eləməli olsa kompu yenidən içinə atmaq istəyirdi.amma 100% bilirəm ki, orda var idi dinə aid çox şeyi yükləmişdi.sən cəht elə olmalıdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 qardaş mən açmışdım o mövzunu mən bluestack dan o kitabları götürmək istiyirdim amma alınmadı sonra başqa bir proqram ilə play marketden o proqramların apk formatını başqa bir proqramla götürdüm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 dell-inspiron hə yadıma düşdü teamla məndə qoşulub köməklik eləmişdim.bəlkə o adları axtarasan səndə hazır yüklənmiş var əgər varsa Vahidov da yükləsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Deysen men fikrimi duzgun catdira bilmirem eee size.Men onlari bilirem.Mene hec ne lazim deyil.Sadece numune ucun birini yerlesdirdim.Bax o cur Ofis failli wekilinde izahli seriet qaydalari lazimdir.Siz deyenle coxdan yoxlamisam.Orada weriet meselesi men deyen yoxdur..Ne ise artiq bu gun kitabin ozun aldim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 mövzu həll olundu bağlayıram. banned-stamp-clipart.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.