KymaR_ Konu tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 25 Haziran 2014 salam gta 4 de mawinlarin oldugu bir pack yukledim qurawdirdim ama oyun oynuyanda yollar gec gec acilir esc basanda tezden oyuna girende safsem itir bunu nece duzelde bilerem bilen var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Aleykum SALAM buyur bunu at GTA İVün qurulu olduğu qovluğa əgər alınmasa de başqasın verim ola bilsinki Ekran kartına düşməsin commandline.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 mövzu forumda var yenə var mövzu buna aid Tannerin və həllini də tapmışdı.əvvəlcə saytda axtarış verin daha sonra yeni mövzu açın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Şahin o gta san andreasdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Elit-killer qardaw o san andreasa aiddi men hemiwe forumda axtarib sora movzu aciram.. Tanner yukledim azmaz alindi ama yenede miwkani obiri terefe firladiram tezden cevirem yene eyni wey olur ama bir nece saniyeden sonra duzelir vga hd 7950 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 bu 1 mövzu bu 2 mövzu bu 3mövzu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Elit-killer 2,3 cu movzu san andreasa aiddi 1 ci movzuda yalniz yeniden gta iv yuklemeyi verib bu probleme hell deyil.burda gta 4 den sohbet gedir san andreasdan yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 kompyuterin parametrlərini yaz bura baxım. gta san andreasdır bəli amma sən yenə yoxla həmin faylı bəlkə işlədi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Yox Şahin GTA SA nın heç bir faylı GTA IVdə düşmür bu barədə mənim təcrübəm çoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 parametrler i7-2600K vga hd 7950 ram 8gb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 internetdə axtarış elədim ghz azdır səndə. məndə i5 2.5 ghz ram 8 vga 1 dona dona gedirdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 yeterince guclu komputerdi. 3.80 ghzdi az deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Şahin qardaşın kompyuteri güclüdür 3.80 GHz yeterincədir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Elit-killer qardaw kompluq deyil bu komp zeif deyil tank kimidi )) i7 adi videokartasiz acabilmediyi oyun yoxdu.NOT.Watch dogs,Battlefiled 4 ,crysis 3 kimi oyunlarda ultra qrafikada oynuyram hecbir tutulma soz ola bilmez 45-50 fps aliram oyunlarda Azer qardaw oyuna grafika qowdum herwey normal idi sonra ise mawinlar atdim 140 a yaxin oyun bucur olmaqa bawladi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 sen commanline faylini atdin duzelmedise yuklediyin gta da problem ola biler.hansi versiyani birde hardan yuklemisen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 ola bilər gta 4ün özündə problem var başqa burda oynayıb yoxlayan linki istə Tanner 1 neçəsini köçürtmüşdü problemlər var idi axırda tapmışdı ondan xahiş elə məsləhətli link versin sənə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 RΣD DΣMθN Elit-killer Oyunda bir problem yoxdu eminem mod etmemiw oynamiwam herwey normal olub sadece enb de qowdum normal idi mawinlari qowandan sonra bele oldu command fileni azer demiwden qabag etmiwdim ama bawqa cur idi alinmadi azerin verdiyini atdim biraz azmaz duzeldi ama qirag mekanlar yene itir oyunnan sekil ve video cekdimki daha aydin goresiz Sekiller video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 onda gərək sən silib yenidən yazasan və hər 1 mod əlavə edəndən sonra açıb oynayasan hansı modda problem olsa indiki kimi deməli o modu yükləmə.mən belə görürəm çıxış yolunu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 sen gerek masinlari bir bir ozun yukleyerdin pack olanda oyundaki basqa fayllarida deyisir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Azer dediki commandlinenin bawqalarida var olari verseydi olarnan da yoxluyardim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2014 commandline faylinin icindekileri silib bunlari yaz -noprecache -nomemrestrict -norestrictions -DX9 -height 600 -width 800 -refreshrate 60 -texturequality 0 -renderquality 2 -viewdistance 0 -shadowdensity 0 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 oyunu sildim yazdim mawinlari atmadim bele duzeldi herweye goore coxsagoln Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 deymez.movzunu baglayiram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.