Mr.Elgün Konu tarihi: 26 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 26 Haziran 2014 Salam menim 2 sualim var sizlere 1. Format Edennen dora Baxiramki C ye 19 GB vermiwem D ye 440 GB indi onu formatsiz duzeltmey olar her hansisa programnanzadnan ? Yoxsa format edim tezden bolum diskleri ? 2. Birdeki Menim dostumun kompu evvelce 64 Bitlik Emeliyyat sistemi destekleyirdi Sora Dostum sehfen goturub yazib 32 bitlik , indi 64 Bitlik qoyanda format getmir , onu nece yeniden 64 Bitlik etmek olar ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 elgun771 mövzu başlığını yazanda azəri hərfləri ilə yaz.düzəliş edirəm gələn dəfə diqqətli ol.əks halda mövzu silinəcək. yazı yazanda hərfləri sözləri düzgün qaydada yaz.başa düşə bilək. 1ci sual cavab: bəli acroniks, mini tool partition və.s proqramları ilə eləmək olar formatsız.amma onu da deyim ki ola bilər fayl itkisi olsun.buna aid forumda mövzu var Faiq Əhədov açmışdı buna aid mövzu.amma mən ən yaxşı variant kimi yenidən format edərək düzgün qaydada bölünməsi məsləhət görərdim. 2ci sual cavab: başqa 64 bitlik sistem yoxlamaq lazımdır.başqa 64 bitlik sistemlə format eləmək lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Elgün Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Oldu Qardaş Başa Düşdüm Qardas Amma mən nə qədər elədim VVindovvs 7 nen ollmadi hemcinin vvindovvs 8 nende eyni problem yaşadim , kecmir hec cure 64 bite bunun her hansisa alternativ varianti var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 sistemi fleşkarta yaz yoxla format etməyi.nə yazılır şəklini çək qoy baxım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 sen format eliyende bir basa setupu acirsan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLaGiaTeRo Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Salam qardaş sənin format edə bilməməyin bir çox səbəbdən ola bilər. Görünür biraz təcrübəsizsən hardasa nə isə səhv edirsən məsələn windows faylın diskə və yaxud usb-yə düzgün yazılmamasından, bios ayarlarının standart vəziyyətdə olmamasından və.s. Sən biraz ətraflı yaz necə etdiyini köməkçi olaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Bunun yeganə səbəbi var oda ki boot-dan açmırsınız. Qeyd : Əgər alınmasa dostunuz səhv etmiş də ola bilər. Yəni bəlkə elə 32 dir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 ...Formatdan sonra C diskinin həcminin artırılması...(şəxsi vido arxiv) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Elgün Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 qardasla demeli hemin komputer x64 idi alanda onnan sora ozum format eledim x64 yazdim men sora dostum edende x32 yazib sehfen ..he birdeki men acanda setupdan aciram ama , deqiq yadimda deyil diyesen ele bios danda acanda eyni problemle rastlawiram men .png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 ...saytımızda x64 bit sistemlər var - .iso formatında... yeni dvd diskinə düzgün yaz və boot menyudan format elə...(elə problemlər olan kompyuterlərə mod olunmamış sistem yazılması məsləhətdir...saytımızda var)... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 sen bootdan acmamisan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Elgün Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 qardas eyer biosdan etsem alinacaqda yeqin ? birdeki men burday yuklediyim windows xp ve drp 14 diske yaza bilmirem program goturmur onlari neden olar ?nese iso zad yazir bele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 beli biosdan alinacaq men ozun 64 bit sistem 32 bit,32 bite 64 bit yazib yoxlamisam.sayta qoymusam xp onu uoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Elgün Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 bu kompun biti eslinde 64 bitdide ele /? 2014-06-27_002700.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Bəli. burda format qaydası göstərilib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 64 bitdi prosessor.sen 32 bit sistem yazmisan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 64 bitlik 8 yaz 8.1 yox çünki 8.1 də çox səhvlər var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Elgün Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Qardasim ama ne qeder eledim alinmadi axi yene 64 bit sistem nese bawqa problemdiye deyesen mende Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Bu sistemi (təkcə "enterprise" olanına quş qoyub yükləyin) fləşkarta yazın. Sonra da verdiyim linkdəki videonu izləyərək format edin. Cavabı (nəticəni) yazarsınız. http://windows-az.com/sistem/15410-windows-81-originalnye-obrazy-ot-microsoft-ms dn-2013-english.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 28 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2014 elgun771 alınmır deyəndə yenə eyni səhv olur? sən başqa sistemi yoxlamısan?ola bilər hdd-da problem var.və yaxud düzgün bölmürsən. şəklillərini çək qoy bura baxaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.