Admin_Boy Konu tarihi: 26 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 26 Haziran 2014 Salamlar Mənə xəbər əlavə et bolməsizdə olan bele bir şey lazimdir Onu necə quraşdıra bilərəm Xaiş edirəmkömək edin İndidən təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Aleykum SALAM onun üçün xəbərin əlavə bölmələrini əlavə etməlisən admin paneldən daha sonra fullstory faylınada həmin bölmələrin keçidini verməlisən yəni orda olsam edərəm burdan çox çətindir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 video üsulu var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 Qaqaş çətin tapasan youtubedə axtar bəlkə tapdın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2014 qaqa tapmadim siz köməklik edə bilərsiniz Xaiş edirək kömək edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Buyur mən buradan öyrəndim Bunu isə indi tapdım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Sağol Qaqaş Allah razı olsun bu köməyini hec vaxt unutmaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 problem hell oldu movzunu baglayiram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.