Delphi7 Konu tarihi: 15 Eylül 2010 Paylaş Konu tarihi: 15 Eylül 2010 Mən xarici gözəlliyə fikir vermirəm, əsas insanın daxili gözəlliyidi. Səndən başqa heç kimi sevməmişəm. Ürəyə bax eee. Mən də indicə sənə zəng eliyirdim. Mən rüşvət almıram. Yeməyə qalardız da. Heç yaxşı olmadı. Qızımızı kimlər istəmədi kiii...amma vermədik. Bizi də dəvət etmişdilər, getmədik. Sadəcə dostuq. (qız və oğlan) Qardaş kimi idik. Mən bilirdim ki, belə olacaq. Arxaslnca danışmıram e, gəlsin lap üzünə deyim. Bilsəm demərəm? Həəə... Getdi Moskvada iş qurdu, pula pul demir indi. Pulun nə mənası var? Təki xoşbəxt olsunlar. Bundan ucuzunu heç yerdə tapa bilmərsiz. Bir-iki gün geyinəndən sonra açılacaq. Narahat olmayın. Səni fikirləşirəm bütün günü. Zəng eləmişdim, telefonun bağlı idi. Yolda təkər partladı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Ilashka_ Mesaj tarihi: 17 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2010 GOOP Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 17 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2010 Səni fikirləşirəm bütün günü. Ən xod gedın yalan...Rekorda düşəsi bir sözdü Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Ilashka_ Mesaj tarihi: 17 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2010 enn xod geden mence/// telfonu gec goturende telfon evdeydi mende bayra cixmiwdim uwaqlarnan. nece inandiricdir??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 17 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2010 _Ilashka_ ola biler yani Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Ilashka_ Mesaj tarihi: 17 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2010 inanimiramee men 1deq telfonumdan ayri qlaa bilmerem.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 18 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2010 telefon bir danismaq ucun vasitedir...seherden axsama kimi onu qucaqlayan sey deyilki... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 18 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2010 Vüsal düzdedin brat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoN Mesaj tarihi: 18 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2010 Men ele demek istememiwdim... Onu nezerde tutmamiwdim )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2012 ...melumat üçün teşekkür... ...çox teessüf ki,yazdıqların düzdür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 26 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2012 Mən xarici gözəlliyə fikir vermirəm, əsas insanın daxili gözəlliyidi. en mehsuru Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 26 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Kasım 2012 ~Təşəkkürlər~ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.