HackerAZTURK Konu tarihi: 27 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 27 Haziran 2014 Salam.Mənim bir neçə gündür ki,internetim çox zəifdir.Əvvəlcə xəttdə nəsə problem olduğunu hesab etdim.Lakin xəttdə heç bir problem olmadı.İnternetimin sürəti birdən-birə 220 KBs,130KBs düşdü.Datarate-im 1279-dur.sizcə problem nədən qaynaqlanır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltun1998 Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 qaqas ne qeder vaxtirki reset atmirsan?? reset ata bilirsense at reset belke bundandi yada interneti aldigin yere get denen gelib baxsinlar ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Salam 1.Əgər VVi-fi -dirsə kimsə sizdən xəbərsiz qoşula bilər. (kodu dəyişin) 2. Poçtun özündən də aşağı salan vaxtlar olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltun1998 Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 qaqas 2 ve 3 cunu yazmisdimda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Əvvala bu 2 və 3 deyil. Sadəcə 3.dür. 3. nü yazmağımda məqsədim isə "internet alan yer" əvəzinə "Provayder" yazmışam. Əgər nəsə şikayətiniz varsa aşağıda "şikayət et" düyməsi var. Yeri gəlmişkən 3. bəndi sildim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerAZTURK Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 wifi parolumu menden basqa heckes bilmir.Wifini de cox vaxt sondururem.Bu hadiseden sonra 3-4 reset atmisam.ATS de dedim geldi baxdi.Mene ne dese yaxsidi?Deyir youtube gire bilirsense senin ucun polnu besdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Başqa provayderə keçin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerAZTURK Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 qardas biz yasadigimiz yerde bir Aztelecom var bir de Premier.Premierin internetinden danismaga deymez aztelecom daki bele. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 nece megabitdi suret? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerAZTURK Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Aztelecomda maksimum 250Kbs.-10 manatlıq Premierdə-maksimum 150Kbs-15 manatlıq üstəlik tez-tez kəsilmələr olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 eltun1998 hərkəs fikrini bildirməkdə azaddır xoşun gəlmirsə saytdan uzaqlaşa bilərsən Suala gəlincə modeiminə reset at və provayderdən soruş olada bilsinki sürətini aşağı salsın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Sürətin 2048 kbit (2mb)-sə Datarate- in aşağıdır .Mümkünsə modemin statusunun şəkilini çək daha aydın şəkildə izah edim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 provayder-dən gələn internetdə zəifləmə olur.məsələn məndə sürət 1 di ancaq 1.95 gəlirdi.hardasa 1-2 ay olar sürət 1.10-a düşüb.ona görə də zəng vurub soruşmağin məsləhətdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2014 belə 1 sualım var sən nəyisə yükləyəndə sürət aşağı olur yoxsa necə? kompyuteri nə vaxt formatlamısan axrıncı dəfə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.