Mr.Elgün Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Men Texmini Ele biliremki oyunu acmaqinin sebebi Directx ve C++ cunki men bunu format edennen sonar ne Direct X need C++ vurmadim 100 % ona goredi indi eve gedende vuracam ikisinde gorey ne olacaq acacaq mence onnan sonar,, Siz verdiyiniz versiyanida yoxlayacam gorey o ne olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 cox gumanki odur problem çünki men özüm o oyunu bağlsmışam.yoxlayıb cavab yazarsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Ülvi ola bilər fikir verməmişəm.üzürlü say. dirext oyun ilə birlikdə yüklənilir olmasa link verərik yükləyərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Elgün Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 He qardaslar Sabah yukleyib bir soz yazacam bura gorey ne olur alinir yoxsa yooo Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2014 İNŞALLAH alınar ustanovka edən zaman antivirusu söndür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Elgün Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2014 Deməy Belə Direct X yukledim error verməsi dayandi amma əvvlki kimi komp dondu və rabotcu stolda olan butun znaklar ve ekranda ne varsa rengi tamamiyle deyişdikecen defeki kimi oyunu sildim da temiz nifret eledti mənə bu oyunu mövzunu bağlaya bilərsiz daha...Çox sağolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2014 dəyməz.mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.