VaqifAgayev Konu tarihi: 1 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 1 Temmuz 2014 Salamlar.Noutbookumu windows 8.1 elədim driver çatışmamazlığı var İntel ekran driver imkan varsa asant yükləmə linki lazımdır.Bir neçəsini yüklədim problemlidir işləmir. Driver paket proqramıda yüklədim onlarda pulludur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 SALAM. Bu proqramı yükləyib "SCANE" edirsiniz. Nə tapsa yükləyirsiniz. Sonra sonda isə "iobit driver booster" ilə drayverləri update edirsiniz vəssalam. http://www.gezginler.net/indir/slimdrivers.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 cox sag olun elcan bey, teamla kompyterimde olmushdunuz youtube problemini bilirsiz belke modem driverini silim yeniden yukleyim belke problem hell olar o seferki problemde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 iobit driver booster yaz ne driver lazimdi hamsini yazacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 ...alınmazsa, noutbukun modelini dəqiq yaz baxaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Notebook HP G6 - dır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Mənim dediklərimi elədiniz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 VaqifAgayev yazılan cavabların hamsını test edib cavabı yazın zəhmət olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 bu problemin ən asant variantı sitemə obnavleniya verməkdir o zaman intel driveri və digər başqa driverlər yüklənilir.bunu yoxla 100% alınacaq.dəfələrlə eləmişəm çünki.obnavleniya zamanı video karta driveri yüklənilir fərqi yoxdur amd intel. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 ... noutbukun arxasına baxın...orda dəqiq model yazılır... ... yəni HP Pavilion g6 versiyası çoxdur...modelin tam versiyası misal üçün bu cür ola bilir... HP Pavilion g6-1005sq ... HP Pavilion g6-2025sa və s. ... bunu dəqiqləşdirin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Mən həmin istifadəçi ilə forumdan əlavə məşğul oldum. Drayver problemi dedikdə ekranın ölçülərini düzəltdim həll oldu. Əsas məsələ qurğu meneceri olan yerə girmək olmadı baxım hansı drayverlər qalıb. Amma mən hamısını yazmışam. Məncə heç nə qalmayıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2014 Salamlar,çox sağ olsun Elcan bəy team viaverlə vaxtı olduqca məşğul olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2014 problem hell oldusa mövzunu bağlayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.