Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 1 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 1 Temmuz 2014 Salamlar.Forumda çox ola bilmirəm.ama bir müddət aralıqla daxil olduqda saat problemini demək olar həmişə görmüşəm.Və bir ay əvvəl olarki daxil etmişdim Doğum günü`mü və yenə Qeyd edilməyib! yazır.Bir neçə ay əvvəldə qeyd eləmişdim silinmişdi. bandicam2014-07-0119-38-13-031.jpg bandicam2014-07-0119-39-33-470.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 Aleykum SALAM Nihad bu ondan qaynaqlarınrı doğum tarixini qeyd etmisən ama daha sonradan hər hansı bir səbəbdən profilini redaktə edəndə bu silinir ama profili yenidən redaktə etdikdə doğum tarixini yenidən daxil etməlisən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 Azər`cavablandırdığın üçün təşəkkür.1xaişim olacaq.Mövzuda ilk hərfi böyük edərdiz zəhmət olmasa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 Dəyməz ama hansı ilk hərf mətni daxil et düzəliş edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 mövzunun adındakı W herfini deyirdinse düzeltdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 aha onu deyirdim təşəkkür.Azər` bəs saat problemi ? bu problem bir müddətdirki var.Və buna aid aylar öcədə mövzu var idi səhv eləmirəmsə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2014 Dəyməz o artıq scriptdə olan səhvlərdir düzəldərik bir ara Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 aha.Təşəkkür.Allah köməyiviz olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 problem hell oldu mövzunu bağlayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.