TΛNNΞЯ Konu tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 2 Temmuz 2014 SALAM millət necəsiz ? ümid edirəm yaxşısız bu mövunu açamqda səbəbim qarşılıqlı kimlərinsə kimlərəsə köməklik etməsini təmin etməkdir yəni hər hansı bir istəkləriniz oyun, film, proqram və s. kimi kimin nəyə ehtiyacı varsa buyursun ümumi mövzuda həll edib köməkilk göstərərik Bütün admin heyyəti ilə qulluğunuzda hazırıq Teamcartoon.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Mövzu üçün sağol, Mənə Adeko X proqramının full versiyası lazımdır - amma ümidim azdır tapılsa əla olar (çətin tapılan proqramdır) , ya da kimdə sə pc-sində varsa setupı Upload edib link versə əla olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 buyur http://www.adeko.com.tr/tr/kur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Red Demon onlar demodur, full lazımdı mənə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 buyur içinde crack da var http://www.pchatasi.com/program-indir/595-adeco-63-full-crack-turkce-indir-windo ws-7de-calisir-.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 SALAM.İlk öncə canınızın sağlığını. Daha sonra isə mənə Leawo Blu-ray Player lazımdır aktivasiya olunmuş və ya etmək mümkün olan. Sağolsun RED DEMON vermişdi (kodun limit dolubdur deyir indi) amma bayaq təsadüfən açdım 9 gün qaldığını bildirdi. Qeyd: mövzu bağlandığı üçün qaydanı pozmaq istəmədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 o 6.3 versiyasıdır mənə X versiyası lazımdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 elcan.sabiddinli hal hazirda o proqram üçün açarlar işlemir.hemin proqramın alternativlerini yoxlayın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Aleykum SALAM Elcan buyur hg.gif Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Crack fayl nəsə işləmədi amma kodu yazdım 0 gün oldu. (əvvəl 9 gün idi) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Elcan bunu yoxla Crackdı Crack.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 elcan.sabiddinli torrentdə tapmışam sürət vermir əgər yüklənsə başqa sayta upload eləyib link yerləşdirərəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Mən bir də təmiz silim yoxlayım baxım alınacaqmı. Diqqətinizə görə sağolun. İndi cavab yazacam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 qardaş mən neçə dənə sayt axtardım hamsın da qeyd edilibki həmin proqramda aktivasiya işləmir.blueray üçün çoxlu proqramlar var.elə 1-i ana səhifədədir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Buyur mən bunu işlədirəm ideal proqramdır BluRay üçün Aurora Blu-ray Media Player 2.14.3.1568.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Elgün Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Axşaminiz Xeyir menede SlideShow lazimdir ama funksiyasi cox olsun da men saytan tapib yukledim ama aktiv ede bilmedim hec birin ( Hazirlayannan sonra Proqramin logosu dusur ( Kim Bilirse Yaxşi Funksiyonal Bele Proqram Atsinda RePack yada Crack Olsun axi icinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 proshow producer http://www.rutor.org/torrent/324675/photodex-proshow-producer-6.0.3410-2014-pc-r epack-by-d!akov Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Yenə yüklədim alınmadı nəsə bunun başını buraxdım. İndi hörmətli Sayt Rəhbərinin məsləhət bildiyi proqramı yükləyirəm. RED DEMON mən saytda olan bütün (yenisindən başqa) player-ləri yükləmişəm. Bəzilərində error verdi amma əksəriyyətində altda yazılar gedir bu da sinir sitemini korlayır. Göstərdiyiniz səylərə görə hamınıza ayrılıqda minnətdarlığımı bildirirəm. Haqqınızı halal eləsəniz tam olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Elcan halal xoşun deməli o crack papkasındakını at proqramın qqurulu olduğu papkaya vəssalam nəticəni yazarsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 halal xoşun olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 elcan.sabiddinli bəlkə vlc player proqramını yoxlayasan.buyur bu da link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Vlc və adi media playerdə açır. Sadəcə blu ray filmi blu ray playerdə açmaq istəyirdim təyinatına uyğun olsun deyə. Bu əsnada onu da qeyd edim ki, Tanner-in verdiyi ikinci proqram işlədi. Bir daha hər biriniz sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 elcan.sabiddinli halal xoşun olsun.playerin fərqi yoxdur vlc özüm istifadə edirəm bluray filmi helə o keyfiyyətdə vlc,kmp və.s kimi playerlər yüksək keyfiyyətdə göstərir əsas odur ki. sənin ekranın təmiz göstərsin ekranın böyük olsun ki o filmdən həzz ala biləsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 media player classicde pis deyil.filme baxdığın vaxtı proqramnan avtomatik altyazı seçmek olur(internetden yükleyir) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2014 Qardaşlar mənim verdiyim o proqram sizin dediyiniz o proqramların hamısından funksiyasına görə güclüdür yoxlaya bilərsiz alt yazını elə ondada aktiv və ya deaktiv etmək olur və bir çox şeylər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.