Guest rasad07 Konu tarihi: 3 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 3 Temmuz 2014 Salam cox format etməyin ziyanı var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2014 Aleykum SALAM bu suala belə cavab verərdim mən artıq 9 ildirki kompyuter sahəsindəyəm əvvəllər ayda 25 dəfə format atırdım kompa mən hələki problemlə qarşəılaşmamışam beləki əlimdə olan noutbuk 5 ildir işləyir 1 ayda dəfələrlə format atmışam ovaxtlar yəni təzə alanda oda bekarçılıqdan ama zərərin görməmişəm zərəri budurki 100 dəfə format atarsan ama HDDnin yaddaşından 0.01 MB qədər həcm itirərsən birdə baxır o sənin format atdığın sistemə birdə diskə diskində problem və ya belə desək cızıqlar varsa və ya sistem diskə yam yazılmayıbsa HDDni zədələyə bilər 55 % bu ehtimaldır qaldıkı əksinə gec gec format atmağın zərəri var ona görəki gec gec format atdıqda pcdə olan virus və malvare və ya torjanlar badsectoru dağıdır ona görədə format vacibdir ama daha mənim kimi deyil hər şeyi hər ehtimala qarşı normasında yəni mən artıq ayda bir dəfə format atıram olurkji 2 aya çatır oda işlərimlə əlaqədar olaraq vaxt tapmaqığım üçün sən belə ağır proqramlarla işləmirsənsə pcdə professional işlər və proyektlər hazırlamırsansa 2-3 aydan bir format atsan bəs edər ümid edərm ətraflı açıqlaya bildim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2014 Məlumata görə sağ olun!.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2014 artıq şərhə ehtiyac yoxdur Azər qardaşımız izah elədi.mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.