Elit-killer Konu tarihi: 7 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 7 Temmuz 2014 Salam dostlar.deməli oyunu açmaq istəyəndə açılmır.vizual C++ yeniləmişəm driverlər hamısı yenidir yəni videokarta driverləri.admin rejimdə sp3 paketdə sp2 paketdə yoxlamışam açılmır ümumiyyətlə.dirext qalıb yeniləmək ammao da yenidir 11 versiyadır.nəsə başqa çarəsi var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2014 SALAM. Oyunun yerləşdiyi qovluğun (olmasa bin faylının) içərisində "Game launcher" olmalıdır. Oyunu ordan açıb yoxlaya bilərsiniz. Mən başqa yerdən yükləmişəm və həmişə helə açıram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2014 nəsə oşibka verir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_MUSAYEV Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2014 Crack Fayilini yukle var icinde diskin sonra game launcher ile ac oyunu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2014 siz dediklərinizin hamısını eləmişdim amma vindovs 7 paketi ilə yoxlamamışdım onu yoxladım alındı.mövzu bağlandı.hər biriniz sağ olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.