Kənan Nəsirli Konu tarihi: 13 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 13 Temmuz 2014 Salam. Mən telefonu usb ilə kompyuterə qoşanda belə problem gəlir Telefonda bütün usb rejimlərini yoxlamışam hamısında belədi. Başqa usb porta qoşdum yenə olmadı. Kompyuterə samsung usb driver yüklədim olmadı, kies yüklədim olmadı, kompyuterin çipset, usb driverlərini yenilədim olmadı. Başqa USB kabellə yoxladım olmadı. Qeyd edim ki, kompyuterdə digər usb cihazlar işləyir. Bu telefonu başqa kompyuterdədə yoxladım işləyir. Nəsə bu kompda işləmir. Bu problemi necə həll etmək olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2014 sistem vindovs 7dir? telefonu söndürüb yoxla.olmasa telefon qalsın taxılı kompa və perezagruzka ver kompa.bunları yoxla cavab yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2014 Telefonun özün perezaqruzka etdim işlədi. Elit-Killer, çox sağol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2014 halal xoşun olsun.mövzu həll olundu bağlayıram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.