GooGle_Chrome Konu tarihi: 14 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 14 Temmuz 2014 Salam dostlar ... Onu deyim ki mövzunu düz bölməyə açmadımsa üzrlü hesab edin (uyğun bölmə axtardım tapa bilmədim) ... Mənim dostumla bizim aramızda yəni binalarımız yaxındı , binalar arasında məsafə 50 m dir . Mən evdən balkonnan dostumun Wifi tuta bilirəm rahat da girirəm internetə ama evdə şəbəkə tutmur ... Noutbuku balkona qoyub HOTSPOT -la yayıram evə telfonla girirəm ... Evdə TP-Link modem var onunla yəni modemlə onun internetini qəbul edib evdə girməy mümkündü? Yada başqa versiyası olan var ? Kim nə təklif edə bilər ? ... wifi-issues-on-surface-pro.jpgfeature-wifi._V389686353_.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 yəni ki onun vi fini öz modemi ilə evdə yaymaq istəyirsən bunun üçün gərək şunur gətirəsən onun modemin arxasından sənin modeminə və sən evdə sviç qoyasan ki eyni anda həm sən həmdə o internetdən istifadə edə bilsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Elit-killer Aha düz başa düşdün ... Ama şunur bir qəliz gəlir aradan yol keçir ... şunur mümkünsüz görünür ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 şunursuzda mümkün deyil modem vi fi qəbul edə bilmir ancaq mən dediyim yolla.bu yol otellərdə tətbiq olunur.yəni sviçlə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 başqa qurğu vasitəsilə mümkün ola bilər? vifi qurğusu ilə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 başqa cürə deyə bilmərəm amma mən o yolu bilirəm tək çünki ancaq helə mümkündür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Elit-killer Android telfonlarda wifi qəbul edib yaymaq olur? Mən telfonun öz internetini yaymağı bilirəm yəni "cin" -in nömrə ilə mb götürüb yaymağı ... GooGl Play də belə bir proqram var ??? ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.