Guest mr.tural.quliyev Konu tarihi: 14 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 14 Temmuz 2014 Salam Mən 3D MAX proqramında interyer eksteryer dizaynında rahat işləmək üçün kompyuter yığdırmaq fikirim var mənim fikirimcə bu parametirlərdə olsa bəs edər cori 7 ram 16 videokarta gtx 2 ve.s hd full ekran başqa nə məsləhət görürsüz ? harda yığdırsam yaxşı olar? və minimum nə qədər pull lazımdı mənə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Aleykum SALAM bəli bəs edir bax belə Processor i5, i7 3.4 GHz Ram 8, 16 GB VGA 2 GB GeForce HDD 1 TB bu kompyuterlə hazırda hər şey edərsən maksimum 800-1000 AZN Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.tural.quliyev Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Mənə didilər GHz olan yox GTX olanı al max üçün o yaxşıdı VGA 2 GB GeForce bunu bilmədim bu nədi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Qaqaş GHz sürətdiye nə danışırsan sən əgər elə deyiblərsə bu sayta niyə yazmısan yazmısansa başa salırıqda GTX VGAdır yəni GeForce GTX GeForce yəni Nvidia GeForce VGA videokartadı yeni nəsil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.tural.quliyev Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 təşəkkür edirəm ama yəni fikirimi deqiqləşdirmək isdiyirəm burda nə var ki nə dexli var ki hardansa soruşmuşan ya yox bəkə didim daha yaxşı bilən oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Qaqaş 9 ildir İT Sahəsindəyəm əgər yaxşısın istəyirsənsə yuxarıda parametrlər yazdım mövzu kilid Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.