GooGle_Chrome Konu tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 15 Temmuz 2014 Baxdığınız məsləhətli filmləri paylaşmağınızı istəyirdim ... Linkləri ilə bərabər ... Mənim üçün əsas qorxu gərilim və fantastika ... türkçə dublaj olsa əla olar ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Aleykum SALAM mənim imzamdakı Azərbaycanda Ən Seçilmiş BluRay Arxivinin Siyahısı daxil ol bax mənim məsləhət bildiyim filmlərə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Necə ?? Link ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 sən onlayn baxmaq istəyirsən yoxsa yükləyib sonra baxmaq istəyirsən?rus dilində olsa necə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 saw (testere) 1-7 wrong turn 1-5 mirrors 1,2 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 online ... əsas türk istəyirdim ... rus olsa problem yoxdu ... əsas oduki baxılmış məsləhətli olsun ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Buyur keçid elə hansın istəsən de link verim BluRay və ya sadə görüntü hansın istəsən adın yaz bura verim hamısı Türkçə dublyajdır BluRay Arxivinin Siyahısı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 RΣD DΣMθN Hamsına baxmışam mirrors 2 dən başqa ... ən yaxşısı wrong turn 4 və mirrors 1 di ... ama mirrors 2yə baxmamışam ... türkçə dublaj var? Tanner Bu kinolara necə baxa bilərəm??????? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Qaqaş o kinolar mənim arxivimdəndir hamısının qarşısında türkçə adı var hansın bəyəndi de link verim yüklə bax birdə net sürətini yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Online mümkün deyil? internet 2 mb dı ama 1.5 gəlir ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 buyur http://www.bicaps.net/aynalar-2-mirrors-2-720p-360p-480p-240pturkce-dublaj-full- hd-izle/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Mümkündür ordan istədiyin filmin adın yaz online link verim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 RΣD DΣMθN Əziyyət verdiyimə görə üzr istirəm "zerkla" fraqmanına baxdım yadıma düşdü hamsına baxmışam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Tanner səbəb sitat gətirməkdir ... Təklif etdiyin kinoların fraqmanların a baxıram sənin mənə məsləhət edəcəyin kino var ? Non-Stop - Non-Stop 2014 BluRay 1080p Dual DTS x264 >>> 9.62 GB ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 onlayn olaraq ən yaxşı və son kinolara burdan baxa bilərsən.mən ancaq burdan baxıram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Aydındır mesajı sildim bəli o filmdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Tanner Linki qoyursan? Elit-killer Super qaqaş çox sağ ol ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Online link verim yoxsa yükləməyə ? Non-Stop 2014 TR Online İzləmə Linki Non-Stop 2014 TR Yükləmə Linki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Tanner Filmə görə çooooooox sağ ol ... Filmə görə hələ səni çox incidəcəm Azər qaqaş sənin "Premium Yuklemeler" videona baxırdım ... mən bilirdim bunu sadəcə 2 reklam gözləyirdim deyir alınmadı o linki verə bilərsən ? Tapdım yükləmə edirəm artıq ))) Burda gün ərzidə yükləmə limiti var ? Yaxudda limit var ?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 İstədiyin filmin adın ya linkin verim narahat olma Premiuma gəlincə bunun üçün bir neçə sayt mövcuddur bəzilərin mən yazım ama gir o mövzuda yaz mesajını bira yeri deyil o mövzuda linkləri verərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 GooGle_Chrome halal xoşun olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Çoooooox sağ ol minnetdaram Allah razı olsun ... uzun zamandı torbitdən bunu kimi belə saytlardan heç bir yükləmə etmirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Dəyməz halal xoşun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 problem həll oldu mövzunu bağlayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.