On_LiNe Konu tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 15 Temmuz 2014 Salam Aleykum bizim dükanda wifi var hamı parolu sındırır.Nə qədər möhkəm parol qoyuram yenədə sındırırlar...Bunun qarşısını necə ala bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 vi fiyə parol qoyan yerdə wps belə 1 yer var ordan ən axrıncını seç daha sonra parol qoy.onu qırmaq qəliz məsələdir.yəni o zaşita ilə.heç linux qıra bilmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 2014-07-15_225943.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 senedeqalmaz çoxsağol qardaş helə onu nəzərdə tuturdum.onu qırmaq demək olar mümkün deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Authentication Type bölməsindən yalnız WPA2-PSK olanı seç. Encryption bölməsində isə yalnız AES-i seç və save et. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 halal xoşun Şahin qardaş sadəcə vaxt tapa bilirdim ki bu barədə dərslik hazırlayam dumpler proqramı çıxandan dostlarımın şıkayeti əsasından bunu öz kompüterimdə sınaqdan kecirdim indi Allaha şükür ki heç birinin şikayəti yoxdur . Kənan Nəsirli sən deyəni etsə belə wps aciq qalsa yene wi-fi parolunu sindiriacaqlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 ...senedeqalmaz qardaşımz aydınlıq gətirdi...bəzi əlavələr də edim... ...2012-2014 modemlərdə wps çıxışı olur.bu modemin ilk dəfə ustanovkası zamanı prolsuz olduğundan wps kodundan istifadə edilir ki,bu da pin kod kimi modemin arxas;nda yazılır...axtarış verəndə bu modem tapılır və həmin pin kodla daxil olursan...bu wps çıxışdır...sonra isə özümüz porol qoyuruq.bu halda şifrələnmə WPA ve ya WPA2 ve ya WEP rejimini keçir...amma wps açıq qalır və buradan da modemə daxil olmaq mümkün olur deyə qoyulmuş porol da bilinir...wps çıxışı olmayan modemlərdə şifrələnmə rejimi TKİP olur...belə modemlər wi-fi qıran proqramlara düşmür...yəni Dumpper proqramı wps çıxışı olan modemlərə girə bilir...burda da 1 kiçik nüans var...modemi elə nizamlamaq olar ki,daumpper proqramı ilə modemin wps-nə girmək mümkün olmasın.əgər provayder bunu nəzərə alarsa,onda siz həmin modemə daxil ola bilməyəcəksiniz.yəni həmin modem sizin proqramda görünməyəcək...istəsəniz siz özünüz də modemi elə nizamlaya bilərsiniz ki,digərləri daxil ola bilməsin...bunun üçün modemə daxil olursunuz...Interface Setup daha sonra Wireless daxil olursunuz...orda WPS və ya QQS ola bilir (Use QSS və ya Use WPS) ...onun qarşısında no və yes seçmək imkanı var...no seçib yaddaşa verirsiniz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 bu movzu mene de maraqli idi, o sebebden soru veren qaedasa ve cavablandiranlara minnetdaram. Ve bir soru soracam, umumen TP-LINK modemi ne cur etmek olar ki, wi-fisiz islesin, yeni ki, adi modem ki,i ve bunun ele islemesinin hansisa menfi cehetleri ola biler? Qeyd edim ki, forumda qardaslar demisdi, amma duzu o qeder de basa dusmemisdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 ...Wi-Fi söndürmək (D-link və TP-link)... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Kamran qardas, eziyyetin ucun tesekur, amma video deyesen silinib, gostermir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 ...hə qardaş, özüm silmişdim...mac adresim görünürdü...düzəliş etdim...yenidən upload elədim...işləkdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 indi gorsendi, tesekkur amma men de modem ustanovkasinda sein gsterdiyiniz kimi deyil, interface setupda wirelass yerine kecdim , amma gosrediyiniz orada yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 ... sən wireless və wireless settings bölməsinin şəkilini qoy baxaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 duz qoymusammi sekli? -3.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Access Point deaktiv elə. Wi-Fi sönəcəy. 1.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 tesekkur qardas, deaktiv edim gorek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 ...Elvin qardaş göstərdi,sağ olsun...modemlərin versiyalarına görə (və ya proşivka-modemin proqram versiyası) müxtəlif ola bilir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 he , Kamran qardas, siz de cox sag olun, her defe zehmetimizi cekirsiz. haminiza minnetdaram, haqqinizi halal edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2014 Çox sağolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.