TΛNNΞЯ Konu tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 15 Temmuz 2014 SALAM millət bir zamanlar bu saytda böyük əziyyətlər çəkən Ramin qardaşıma mən Forum Admini vermişdim ama mənim saytda olmadığı 3-4 ay ərzində onun statusun almışdılar ama yenidən onu saytda görürəm AQİL_İSMAYILZADƏ ilə məsləhətləşib yenidən onu öz vəzifəsinə qaytarırıq uğurlu olsun Xoş Gəlmisən Ramin aramıza yenidən. 2014-07-15_224245.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Əleykum Salam Bəli Azər qardaşımın sözlərinə qoşularaq məndə Ramin_MUSAYEV-i Yeni status münasibəti ilə təbrik edirəm. Və uğurlar arzulayıram. Vaxti ilə sayta həm xəbər baxımından həmdə forum bölməsində çox köməyi olub sağ olsun....Ancaq nədənsə bir ara saytdan uzaqlaşmışdı. Buna baxmayaraq biz Windows-Az Heyyəti olaraq Başda Tural Qardaşımız olmaqla heç kimi yaddan çıxartmırıq. Həqiqətəndə bu statusa layiqli istifadəçidi....Təbriklər.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Təbriklər.Bizi həmişə maraqlı məlumatlarla sevindirirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Uğurlar!.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Çox daha tərifləmiyin onu yaxşı tanıyıram utandığından qaçıb girəcək kırvatın altına sabaha qədər çıxan deyil zuhaa.gif Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Sizin adınza sevindim. İrəliıəyən dəqiqələrdə uğurlar. Qarşılıqlı hörmət qoyan istifadəçilərdəndir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 10.) Forumda və saytda aktiv iştirak edən istifadəçilərə statuslar veriləcəkdir aktivlik göstərməyən istifadəçilərin hər hansı bir statusundan aslı olmayaraq statusu alınacaqdır. Biz heç kimi yaddan çıxartmırıq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Ramin təbriklər qardaş.uğurlar sənə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 uğurlar olsun bu saytda köhnə istifadəçilər olduqca azalıb saytda ən köhnələrdən mən Tanner .Aqil ismaylzade . mayak18.RΣD DΣMθN Maksim .(bir çox istifadıçilərin nikərini unudmuşam həmçinin özümün niki))olmuşuq aqil əslərlikdə olduğu üçün yox idi burda elvində həmçinin mən bu saytı Azərbaycanın ən ideal saytı kimi görürəm mənə maraqlıdır Azər sən bilərsən əvvəllər Delphi7 ,Vüsal Tərlan kimi üserlərdə var idi onlar hara yox olub?)user dedikdə admin nəzərdə tuturam) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Delphi7 (Kamran Murquzov) bu saytın ən aktiv istifadəçisi olub yəni saytın tarixində hələ onun göndərdiyi xəbər sayına heç kim çatmıyıb onun saytdan getmə səbəbini bir mən birdə Tural bilir başka heç kimdə bilməyəcək və bu bir sirrdir. Vusala gəlincə oda bu saytın tarixi oldu Tərlana gəlincə oda getdi Ama yeni admin gəlir az sonra Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Azər həqiqətəndə onlarin getməyi sayt üçün bir itkidir ama burda bacarı userlər yetərincədir saytl idarə etmə baxımından həmdə bilik baxımından .Yeni admin fikrimcə Elvin ola bilər ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Əlbətdə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 intuisyam gucludu )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Sən o qaranlıq qüvvələrlə çox işləyirsəndə zuhaa.gif Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Əstafurallah mən dindar insanam elə şeylərlə işim olmaz buna bir tanrı vergisi deyək))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Ağabəy nikini nə vaxt dəyişmisən))) Çox sağolun utanıram elə demiyin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mən dəyişmişdim ovaxt onun nikinki girməsin sayta birdə gördüm saytdadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Deməli sənin işiniymiş Azər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Hə ayə niki dəyişmişəm bir neçə gün keçib görürəm saytda kimsə mənə Azər deyə mürzciət edir deyirəm ayə bu kimdi görəsən məni tanıyır birdən yadıma düşürki Ağabəydidə mən dəyişmişəm nikin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Onu yaddan çıxarmaq olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Elvin,Azər nikimi dəyişilib deyə çox adam tanımır ))) əvvəlki niklərimdə yadımnan çıxıb ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Əsas odu yenə bizimləsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Sənin ovaxtlar bir nikin qalıb yadımda Enigma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Şükür qovuşduran Allaha sora ADSLmizə ) Azər yaxşı yadma salldım Enigma olub icenhancer cürbəcür adlar )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 icenhancer bu ad xəbərlərdədə məşhurdu hamısıda sənin adınnan))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.