TΛNNΞЯ Konu tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 15 Temmuz 2014 SALAM heyyət bugün mənə nəsə olub saytın tarixini yeniləyirəm illərdir bizimlə birgə olan və bu sayt üçün saysız hesabsız əziyyətləri olan mayak18 (Elvin Məlikov) qardaşım hərbi xidmətə getdiyi üçün statusu alınmışdı ama onu neçə gündür saytda görürəm və onunla danışdım hərbi xidməti başa vurduğunu bildirdi və məndə öz həmkarımı yenidən aramıza almağı özümə şərəf bilirəm xoş gəlmisən mayak18 (Elvin Məlikov) bouncing_emoticons_by_fear_the_brilliance.gif 2014-07-15_234952.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Diyəsən köhnə günlər qayidir.... Elvin xoş gəlmisən aramıza qardaş....Vaxti ilə bu saytin sözün əsl mənasinda Əjdaha istifadəçilərindən biridə məhz Elvin Məlikov olub...Uğurlar Elvin.... Tərlan qardaşımızda Azər qeyd elədi müəyyən səbəblərə görə saytdan bir müddətlik uzaqlaşıb...İnshallah tez bir zamandan onuda aramızda görərik.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Jurnalist qardaşımız artlq sayt rəhbəridir Elvin bu münasibətlə səni təbrik edirəm inanıramki laiqli adminsən dahada boyük uğurlar qazanasan inşAllah Azər dediyim kimi hissetmı qabilyətim güclüdü ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Yox Elvin hərbidən öncədə artıq Sayt Rəhbəri idi. Ağabəy sənidə son zamanlar aktiv görürəm necə fikirdi hə ? LOL.gif Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Təbriklər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Bir daha AleykumSALAM. Mən indiyə qədər həmin niki "manyak18" kimi oxumuşam indi daha dərindən oxudum "mayak18" olduğunu anladım. Təbrik edirəm səmimi qəlbdən. Yoldaş Rüstəmov düzgün qərarardan zərər gəlməz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Azər mən bu sayta Windows Team kimi gelmisem elede gedecem )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Eee məndə bir zamanlar saytdan getmişdim 4 ay daxil olmadım ama düşündümki Tural qardaşım bu saytı bizə həvalə edibsə göz bəbəyi kimi qoruyub yenidən dirçəltməliyik Ramin_MUSAYEV (Forum Admini) bilirdi mənim saytdan getdiyimi ama yenidən qayıtdım məndə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Allah razı olsun hamınızdan. Saytın sizin kimi heyəti varsa heç bir istifadəçi çətinlik çəkməz.Azər qardaşımız qeyd etdiyi kimi hərbi xidmətdəyim.Artıq qayıtmışam sizlərlə işləməy mənə sözün əsl mənasında xoşdu. Yaxşı ki varsız...Çox sağolun.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Nə demək koçum borcumuzdur busy.gif Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mən də gör nə vaxtdan yoxam mən olanda hələ təzə idin saytda statusun yox idi getdim gəldim maşşalalh admin olmusan uje ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Mən ? admin olmaq üçün çox işlədimdə gecə gündüz dead-computer-geek-smiley-emoticon.gif Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 əzyətvin bəhrəsidi görürsən )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mayak18 təbriklər qardaş.uğurlar sənə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Elit-killer Çox sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Əsas qardaşlar status deyil e əsas oduki yaxşı qardaşlar yaddan çixmir...Statusundan asili olmayaraq necəki Elvin Ağabəy bir neçəsidə var İnshallah onlarinda gəlisini görərik yenidən sayta tezlikləəə.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Hə bu arada bir şad xəbər deyəsən 1 aya Tural forumu dəyişir MyBB forum convert edəcək mənə elə dedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 İnşALLAH onlarıda səbirsizliklı gözləyirik. Sizin bizi belə qarşılamağınız sözün əsl mənasında adamı şad edir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Hə bu lap yaxşı oldu...Elvin hələ biraz gecikdik uzurlu say... Məncə Azər Turalla danişib yaxin vaxtlarda saytda ediləcək dəyişikliklər haqqinda ətraflı məlumat vermək lazimdir istifadəçilərə.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Bizi belə qarşılamağınız hər şeyə dəyər Aqil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 AQIL_ISMAYIL mən burdayam ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Elvin neynədik ki qardaş sadəcə yeni istifadəçilərə məlumat verdik....)) Ağabəy bilirəm səndə xoş gəlmisən yenidən aramıza... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Çox sağolun qardaşım))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 ... Elvin adi user deyil...bilikli və bacarıqlı userdir...forumda öz sözünü demiş userdir...və forumun belə userlərə həmişə ehtiyacı var... ...bir daha sayt rəhbəri kimi sıralarımıza qayıtdığına sevindim və təbrik edirəm.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Çox sağol Kamran Allah razı olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.