Guest mr.tural.quliyev Konu tarihi: 16 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 16 Temmuz 2014 Salam dostum şirkətdə işləmək üçün test sınaqından keçməliydi orada ona Outlooku bilirsəni sual veriblər. düşünürəm ki bu işə qəbulda vəya CV formasında müsbət təsiri var bunu bilmək bunun haqqında geniş bilgiyə sahib olmaq istərdim həmdə bunu örgənmək istərdim bunun haqqında heç məlumatım yoxdu xaiş edirəm bilənlərdən bizədə yardımcı olsunlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Mövzunun yerini dəyişdim..Diqqətli ol!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Sənə outlook haqqında dərslik lazımdır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.tural.quliyev Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 həm bu proqram haqqında bilmək isdiyirəm nə işə yarayır həmdə dərsliyi lazımdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.tural.quliyev Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 məlumat üçün təşəkkürlər video dərslər yoxdu sizdə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.