Kamran Haşımov Konu tarihi: 16 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 16 Temmuz 2014 Hərkəsə Salam. Mexanikin repacki olan sniper eliteni yüklədim elə bu saytdan ama ustanovkada problem yaranir. 90% də ilişir səhv gəlir ekrana. mümkünsə kömək edərdiz. təşəkkürlər Problem budur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 təəssüf onu düzəltməyin yolu yoxdur.yenidən yükləməyi yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Windows 8.1-də ən çox qarşılaşdığım oyun xətası.. Elə bu xətaya görə 7-yə keçdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 komputerde sniper elite v2 də var ola bilərki onnan olsun? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 xeyr onnan deyil.setupu hazırlayanda çox sıxıblar zədələnib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 hmm anladim mənə qismət olmadi sniper elite 3 oynamağ diyəsən mümkünsə problemsiz olan sniper elite3 linkini atardin. onuda yoxlayardim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 tam işlək olan yoxdu bütün repacklara hərə 1 problem yazıb biri yazıb yüklənmir 1 i yazıb oyunda atır.biraz normalı budur ancaq yoxlamaq lazımdı buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 yüklüyürəm qaqaş nəsə problem olsa yazacam bura yenə) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2014 mövzunu bağlamıram yazarsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.