AQIL_ISMAYIL Konu tarihi: 18 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 18 Temmuz 2014 Hörmətsizliyə görə BANNED alan istifadəçi!!! 6.png 5.png5.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Aleykum SALAM Aqil sən onu BANNED etməmisən o sayta daxil ola biləcək BANNEDİ sənin admin paneldən etdiyin kimi etmirlər gözlə mən videoda onu ban edim səndə bax öyrən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Bu saymamazlığa layiqli cavab verdiyiniz üçün sağolun. Məncə qaydaların şriftini biraz artırmaq lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Buyur əsl ban etməyin yolu birdaha sayta başqa adlarla daxil ola bilməməyində yolunu göstərmişəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Həmişə etikalı olaq! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Azər sayəndə məndə ban verməyi oyrəndim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Agabey borcumuzdur qardas hamiya ban vermek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Azər çox sağ ol bax bunu bilmirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Aqil deymez o BANLI statusdur bir vaxtlar o statusu men yaratmisdim onunla sayta gire bilir sadece saytdan istifade ede bilmir ama esl BANla sayta girede bilmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 qaydaları birazda ciddiləşdirmək lazımdır.kakoy privet takoy otvet olmalıdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Azər üzürlü hesab elə onu heç fikirləşmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Shahin beli elede olacaq bildiyiniz kimi bu saytin ohdeliklerini Tural qardas mene tapsirib yeni qaydalari hazirlayiram tezlikle yuxari sari seritin icine elave edilecekdir Ulvi eybi yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 belə 1 fikir gəldi ağlıma hansı ki user qeydiyyatdan keçən zaman ona reklam kimi məsələn adi reklamlar kimi onun qabağına saytın qaydaları çıxsın və yəqinki oxuyar və əməl edər.həmçinin mövzu açanda da eləmək olarda yəqin belə 1 şey? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Sahin o qaydalar onsuzda cixir qeydiyyat zamani istifadecinin qabagina amabunun basqa yolun tapicam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 əla olar helə.şübhəm yoxdur sən taparsan qardaş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 yuxarıda yazılıb qaydalar oxuya bilərlər sadəcə əməl eləmək isdəmirlər məsuliyyətsiz yanaşırlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 salam video açılmadı ee men de ban etmeyi öyrenim. zehmet olmasa mene de öyredin de ban etmeyi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Gülnar xanım banı yalnız adminlər edə bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 amma men de öyrenmek isteyirem bana nee belke gelecekde hansısa sehifenin Adminkası oldum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Gülnar xanım ilk öncə saytımıza xoş gəlmisiniz əgər aktivlik və bacarıqlıq nümayiş etsəniz elə bu saytında adminkası ola bilərsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 ban etməyi ancaq bu saytda belədir başqa saytın quruluşu başqa cürə ola bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Xeyr Şahin bütün DLE sistemləri üzərində qurulmuş saytların (AzNetdə olan saytların 90 %-i DLE üzərində qurulub) hamısında belədir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Azər bilmirdim üzürlü say. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2014 Üzrlü düşmənin olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2014 çoxsağol qardaşım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.