TΛNNΞЯ Konu tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 19 Temmuz 2014 SALAM keçənlərdə saytda hörmət bəslədiyim bir istifadəçiyə Forum Admini statusu verdim Ramin_MUSAYEV bir zamanlar mənə facedə \"Mənim statusumu aldılar\" demişdi məndə hörmət bəsləyib onun statusun qaytardım ama bilmirəm nə səbəbə səbəbsiz yerə mənə mesaj yazıbki Salam Azər menim vezifemi al..Adi istifadeci ele...Men istemirem vezife...Sade olub sade qalmaq isetyirem..Incime məndə heç tərəddüd etmədən statusun aldım, bəlkə kimsə Raminin xətrinə dəyibsə desin əgər özüm tapsam səbəbin kimsə saytı əbədi tərk edəcək ! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 özü desə daha yaxşı olar.elə bilməyinki mən nəsə eləmişəm yox bu belə deyil.Ramin yaxşı qardaşdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Azər lap əvvəldə o Baş-Redaktor vəzifəsifəni verilmişdi. Öz istəyi ilə o vaxtda Statusun alınmağını istədi..Ən yaxşısı özü ilə danışmaq daha yaxşı olar məncədə..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Zərər yoxdur bu vaxtacan istifadəçilərin nazı ilə oynamışıqki kimə status verək hərə özün bir yerə dartıe bundan sonra saytda kiməsə status vermiyəcəm ancaq gözümüz kimi tutdu haqqında ətraflı məlumat aldıqdan sonra saytı kiməsə tapşıra bilərik bu boyda Azərbaycanın ən böyük soft portalını kimlərinsə əlinə buraxmaq elə bizim ilk ağılsızlığımızdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Sükür hələ özümüz burdayiq. İnshallah axira qədərdə bir yerdə olariq...Uğurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Əlbətdə İnşALLAH Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Bu sayt gələcəyi olan, bir əmanət kimi qorunmalıdır!.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Bilinmədi səbəb nədi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Səbəbi həmin istifadəçi saytda adi istifadəçi kimi qalmaq istəyir...Ona görədə statusu alinib bundan sonra adi istifadəçi olaraq saytda davam edəcək.... Qeyd: Heç bir istifadəçiyə status verilməyəcək Kim saytda aktiv olacaq. Bir müddət həmin istifadəçini tam olaraq yoxladıqdan və ətraflı məlumat aldiğdan həmin istifadəçiyə əmin olduqdan sonra status veriləcək həmin istifadəçiyə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Maraqlıdı görsəsən niyə ai istifadəçi olaraq qalmaq istəyir.Nəysə özü bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Bilirsən Elvin istifadəçi var ki bir müddət aktivlik göstərir...Məsləhətləsib həmin istifadəçiyə status verirsən...Bir müddət keçəndən sonra isə görürsən həmin istifadəçi artiq əvvəl ki kimi saytda görsənmir... Statusu geri alinir...Bəlkədə bəziləri qorxur hansısa status altinda saytda davam eləməkdən bunu dəqiq demək olmaz....Hələlik indiki heyyətimiz saytin idarə olunmasında heç bir problem yoxdur. Hər biri öz işini yaxşı bacarır...Ona görədə bir müddət saytda heç kimə yeni status vermək fikrimiz yoxdur....Uğurlar Hamıya... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Hə.Kiminsə əziyyətin yerə salmağ istəmirsən ama axırda belə etməyləri artığ düzgün çıxmır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Əlbətdə düzgün çıxmır mən Ramini yaxşı oğlan kimi tanıyıram ama nəsə problem olubsa və bunu məndən gizlədirsə ona heç yaraşdırmıram ən azından şəxsi olaraq probılemi yaza bilərdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 cetin inanmiramki bu saytda kimse onu nese desin statusu haqqinda menimde statusum olub aktiv olanda indi gec gec girirem deye status alinib normaldi men ozumde movzularin birinde yazmisdim menim statusuum alinsin aktiv olanlara verilsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Burda mənim xətrimə dəyən heç bir insan yoxdu..Burda olanlar hamsı mənə qardaş kimidi..Mənim 14 yaşım Sadəcə mənə helə gəlirki bu vəzifə üçün mənə tezdi..Mən kimi isə incitdimsə bağışlaşın.Əsasəndə Adminlər.Əgər sizə qarşı haqsız olmuşamsa bağışlayın..Bu saytda fəaliyətimi davam etdirəcəm Əlbətdə..Amma Adi İstifadəçi kimi...Hamıya Uğurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Ramin qardaş əsas yaş deyil əsas odur ki işi bacarasan və öhdəsindən gələsən.hər userin işi deyil forum adimini olmaq və öhdəsindən gəlmək və bu status almaq.amma sən bacarırdın vaxt gələcək buna görə heyfslənərsən.uğurlar qardaş sənə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2014 Şahin sağ ol dəstək olduğun üçün Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Temmuz 2014 xoşdur qardaş sən yaxşı mərifətli dostsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.