Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 19 Temmuz 2014 Salamlar.exe faylını hər hansı bir proqrama vəya şəkilə necəsə yükləmək olarmı.Bir çox yol tapdım ama şəkili açdıqda .exe işə düşmür.Vəya hansısa proqrama yerləşdirməyi isə tapa bilmədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 antivirus onu tutacaq.mənim winrarla bağlı ağlıma 1 fikir gəlib antivirusun tutmağına inanmıram.alınsa sabah paylaşacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Antivirus bilirəm tutacaq.Tutsada bir yol istəyirdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Virusu şəkilə yerləşdirmək qaydası Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.