TΛNNΞЯ Konu tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 19 Temmuz 2014 SALAM heyyət nəsə beynimə düşdü netdə Angry Birds oyunlarını yüklədim ama hamısında aşağıdakı səhvi verdi düzü bununla heç qarşılaşmamışam deyə çarəsini foruma yazmaqda gördüm sistem 8.1 Ent. 2014-07-19_120940.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Salam.Driverlər ən son versiyasına yenilə.Alınmasa deməli VGA OpenGl dəstəkləmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Aleykum VGA 8.1-in özü verən VGA driveridir dünən formatlamışam bəs bunu necə edək ? bəs indi Angry Birds oynaya bilməyəcəyik ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 bu problem məndə də olmuşdu Sony vegasda.belə 1 şey edə bilərsən.iobit driver boosteri yüklə.nizamlamalara daxil olub yalnız WHQL testləri sözü olan yerdən quşu götür.sonra axtarış ver Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Baxaq görək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Azər mediagetdə axtarış eləyib yükləyib oynayırdım sistem 8dir məndə səndə helə elə alınmalıdır.səndə system 8.1dir? sistemə obnavleniya vermisən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.