AliZairov Konu tarihi: 20 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 20 Temmuz 2014 Sabahınız xeyir. Bu gün bir proqram tapdım bəlkə sizədə lazım olar. Video.Az videoları yükləmə edə bilir 100%. Yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Paylaşdığın üçün çox sağol.İDM da rahat yükləyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Salam. Bildiyimə görə hecç bir proqram uppod saytından yükləmirdi. Ona görə gəzindim ancaq o proqramı tapdım İDM heç yoxlamışam baxaram onada. Hə idm daha sürətli yükləyir. GetFLV sürəti 100kb heç çatmırdı. Təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Bu mövzu var artığ. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Salam. Mən sadəcə paylaşmıştım bəlkə bilməyənlər yükləyib istifadə etsin. Varsa silə bilərsən mən forumda axtarmamıştım mənim səhvimdir. Amma o mövzu həm köhnədir proqramda işləmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Zairov Paylaşdığın üçün təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Mən mözuya görə dedim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaşdığın üçün sağol amma İDM daha sürətli yükləyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Zairov Paylaşdığın üçün sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 paylaşdığın üçün təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.